וואצאפ במחשב - איך מבטלים הצפנה מקצה לקצה ? אני לא מצליחה לשלוח ולקבל הודעות.

• פותח הנושא RSB
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי....
התקנתי את התוכנה במחשב,אבל אני לא מצליחה לקבל ולשלוח הודעות. מופיע לי המשפט הבא:
"כעת השיחות וההודעות הנשלחות בצ'אט זה מאובטחות עם הצפנה מקצה לקצה". איך אני יכולה לבטל אבטחה זו ????
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא צריך לבטל זה אמור לעבוד עם הכיתוב הזה צריךך לעשות אישור

• הוסף לסימניות
תשלחי לי צילום מסך

• הוסף לסימניות
1582153900204.png

• הוסף לסימניות
צריך ללחוץ על אישור אני לא יודע על משהוא אחר יש לי גם כזה בדיוק

• הוסף לסימניות
האם צריך לעשות אימות לכל איש קשר, יכול להיות שזו הבעיה שא"א לשלוח ולקבל הודעות ?
זה מה שמופיע לי בהגדרות של איש הקשר :
1582154239928.png

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות פעם אחת שזה עושה לכולם

• הוסף לסימניות
שלחתי שאלה באישי...תודה מראש

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי....
התקנתי את התוכנה במחשב,אבל אני לא מצליחה לקבל ולשלוח הודעות. מופיע לי המשפט הבא:
"כעת השיחות וההודעות הנשלחות בצ'אט זה מאובטחות עם הצפנה מקצה לקצה". איך אני יכולה לבטל אבטחה זו ????
תודה רבה
כנ"ל, אבל לא מופיעה לי כל ההודעה אלא מופיע לי סמל של מנעול והמילים "בהצפנה מקצה לקצה". שאר המסך ריק.
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
כנ"ל, אבל לא מופיעה לי כל ההודעה אלא מופיע לי סמל של מנעול והמילים "בהצפנה מקצה לקצה". שאר המסך ריק.
אשמח לעזרה
יש לכם סינון?
במחשב הכוונה לאימולטור או web?

• הוסף לסימניות
יש לי סינון של טקלוק אבל אישרו לי את הוואטסאפ (באופן זמני)
הכוונה לweb

• הוסף לסימניות
יש לי סינון של טקלוק אבל אישרו לי את הוואטסאפ (באופן זמני)
הכוונה לweb
ויש לכם במקביל מכשיר אנדרואיד פעיל?
וביצעתם בהצלחה קישור מכשירים?

• הוסף לסימניות
לא
זה עתה קיבלתי אישור מהסינון ובפעם הראשונה שרציתי לפתוח את האתר קיבלתי את ההודעה הנ"ל

• הוסף לסימניות
לא
זה עתה קיבלתי אישור מהסינון ובפעם הראשונה שרציתי לפתוח את האתר קיבלתי את ההודעה הנ"ל
וואטסאפ web עובד רק כמכשיר נוסף, כלומר החיבור הראשוני והקבוע חייב להיות אנדרואיד.

בפועל לא חייבים סמארטפון, אפשר להתקין תוכנה שמדמה אנדרואיד, ולהתקין וואטסאפ, ולהירשם.

ורק אח''כ יהיה ניתן לחבר את web, והחיבור המקורי חייב להיות פעיל פעם ב3-4 שבועות, אחרת החיבור המשני יתנתק.

• הוסף לסימניות
איך מתקינים זאת?

ובוא נגיד שאני מתקין קודם באנדרויד, איךאני פותר את הבעיה במחשב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה