דרוש מידע וואצאפ בנטפרי אפשרי?

• הוסף לסימניות
העבודה שלי מחייבת וואצאפ אך מצד שני אני מעוניינת ברמה גבוהה של סינון וחוץ מנטפרי שום דבר לא עונה על הציפיות
יש פתרון?.

• הוסף לסימניות
מה זה לחץ

• הוסף לסימניות
אפשרי עם אישור לצרכי עבודה ווצאפ במחשב עם המספר הכשר שלך
תשלחי בקשה במרכז הפניות

• הוסף לסימניות
אני יודע שהם נותנים
מכיר ישיבה שנתנו להם וואצפ (ואני לא יודע כמה זה היה נחוץ להם...)

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שעובד ויש לו וואצאפ בסינון של נטפרי אבל הבנתי שזה די קשה להשיג ............

• הוסף לסימניות
איך מתקשרים איתם?

• הוסף לסימניות
העבודה שלי מחייבת וואצאפ אך מצד שני אני מעוניינת ברמה גבוהה של סינון וחוץ מנטפרי שום דבר לא עונה על הציפיות
יש פתרון?.
אם זה עוזר לך - באתרוג זה פתוח.

• הוסף לסימניות
שלחתי פנייה נראה מה יגיבו

• הוסף לסימניות
הם פותחים אחרי בקשה שעוברת ועדה אם הסיבה באמת מוצדקת (לא יודעת מה המדד שלהם) לפעמים הם דוחים בפעם הראשונה ובפעם שניה מסכימים
בכל מקרה כל קבוצה שפותחים צריך אישור מהם והווצאפ עצמו שם לא כל כך נח

• הוסף לסימניות
הם פותחים אחרי בקשה שעוברת ועדה אם הסיבה באמת מוצדקת (לא יודעת מה המדד שלהם) לפעמים הם דוחים בפעם הראשונה ובפעם שניה מסכימים
בכל מקרה כל קבוצה שפותחים צריך אישור מהם והווצאפ עצמו שם לא כל כך נח
@רות פ זה כל העניין של @אמא מיוחדת כשזה דרך נטפרי אז את לא פותחת סתם קבוצות בעייתיות ...

• הוסף לסימניות
ע.png
מישהוא יודע מה אם רוצים לשמוע?

• הוסף לסימניות
מקפיץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי אישרו מנטפרי
פשוט תכתבי שאת לא רוצה קבוצות סתם רק קבוצות בשביל עבודה
וזה רק בשביל עבודה וכו
ותכלס הם באמת צודקים נהיה בקרב אנשים מסוימים סטטוסים וכו שזה חיקוי כ"כ רדוד לרשתות החברתיות

• הוסף לסימניות
לי אישרו מנטפרי
פשוט תכתבי שאת לא רוצה קבוצות סתם רק קבוצות בשביל עבודה
וזה רק בשביל עבודה וכו
ותכלס הם באמת צודקים נהיה בקרב אנשים מסוימים סטטוסים וכו שזה חיקוי כ"כ רדוד לרשתות החברתיות
אז תכלס הם מאשרים לכל אחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה