בדיוק זה מה שאני צריכההודעות וואטסאפ למייל ללא צורך בסמארטפון
מבצעי השקה מדהימים
צריכים וואצאפ אך אין צורך במכשיר קבוע?
לעובדים בעסק אין וואצאפ ולקוחות שולחים הודעות?
שליחת וקבלת הודעות וואטסאפ אישיות וקבוצתיות דרך המייל ללא צורך בהחזקת סמארטפון
או תוכנת וואטסאפ כלשהיא וכל זה בסינון המועדף עליכם ללא שום שינוי,
תוך שליטה מלאה על שולחי ההודעות והזמינות.
חדש ! קו שירות לקוחות: 053-3300181
התנסות חינמית במערכת // אפשרות קבלת הודעות מקבוצות ללא הגבלה // מספר אנונימי // חבילות ייעודיות לעסקים
כמה עלה?כו יש כזה דבר ניסיתי את זה
וזה דווקא מוצלח מאוד
יש לי זה מעולה לעסק שולח הודעות לכתיבה מעולהיש כזה אפשרות?
יש לי רק טלפון כשר
צריכה שיהיה לי אפשרות לקבל הודעות וואצאפ.
עדיף לי במייל מאשר תוכנה על המחשב
מה אני צריכה לעשות לשם כך?
יש לי זה מעולה לעסק שולח הודעות לכתיבה מעולה
אם שולחים תמונה האיכות לא טובה וברורה ככה היה אצלי
אבל בשביל כתיבה לתאם דברים וכו’ מעולה וטוב וגם לא יקר בחודש
ולא צריך מספר
שרוצים לשלוח הודעהזה יושב על המייל בעצם? מגיע כהודעת מייל?
לא יודעת לא ניסתייש אפשרות לשלוח דרך זה גם קבצי מוזיקה?
חסום בנטפרי
זה הקישור לשם
חסום בנטפרי![]()
זה יושב על המייל בעצם? מגיע כהודעת מייל?
זה משהו חדש הם נותנים התנסות חינם,
אפשר לנסות.
אם יצא מזה משהו אשמח גם אני לשמוע באמת יותר פרטים איך זה עובד.
יש אפשרות לשלוח דרך זה גם קבצי מוזיקה?
לא רימון@שרה שרם פוטוגרפי יש לך נטפרי?
מה נפתח? הקישור ששמת פה למעלה?אבל שמעתי ניפתח בנטפרי
כן זה הקישורמה נפתח? הקישור ששמת פה למעלה?
דווקא לא
בדקנו, ולצערנו התוכן באתר זה לא טוב.
או שאולי יש דרך נוספת להתקין את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים