וואצאפ על המחשב

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה שיהיה לי וואצאפ על המחשב . לא רוצה ללכת עם פלאפון חכם!.
האם אני חייב שיהיה לי פלאפון חכם או יש אפשריות שיהיה על המחשב וואצאפ בלי פלאפון חכם?

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה שיהיה לי וואצאפ על המחשב . לא רוצה ללכת עם פלאפון חכם!.
האם אני חייב שיהיה לי פלאפון חכם או יש אפשריות שיהיה על המחשב וואצאפ בלי פלאפון חכם?
יש אפשרות להתקין על המחשב אימולטור. המדמה מערכת אנדרואיד ומאפשרת להתקין אפליקציות.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי חייב שיהיה גם וואצפ באפליקציה ורק אז אפשר לחבר למחשב, לחילופין כמו שכבר הזכירו אפשר לשהשתמש באפליקציה שעל אימולטור, אבל זה מכביד מאד על המחשב, מה שנכון שאפשר לעשות את הוואצפ על מספר כשר אבל עדיין חייב אפליקציה.

• הוסף לסימניות
אין צורך וואצאפ יש גם במחשב
יש וואצאפ במחשב רק אם כבר יש לך וואצאפ בפלאפון
אבל אפשר להוריד אימולטור כמו בלוסטקס ודומיו ולהתקין עליו וואצאפ גם עם מספר ומכשיר כשרים
אחרי שכבר יש לך וואצאפ על האימולטור אפשר בהחלט לפתוח אותו גם דרך המחשב כדי להקל על השימוש היומיומי בו

• הוסף לסימניות
אחרי שכבר יש לך וואצאפ על האימולטור אפשר בהחלט לפתוח אותו גם דרך המחשב כדי להקל על השימוש היומיומי בו
ניסתי אחרי שעשיתי וואצאפ דרך האמולטור לחבר אותו דרך האפליקציה הרגילה שמורידים ממיקוסופט זה ביקש ממני לשלוח קוד לפלאפון(שזה בעצם האמולטור )וקיבלתי אבל כשרשמתי את הקוד לא קרה כלום וניסתי מספר פעמים

• הוסף לסימניות
ניסתי אחרי שעשיתי וואצאפ דרך האמולטור לחבר אותו דרך האפליקציה הרגילה שמורידים ממיקוסופט זה ביקש ממני לשלוח קוד לפלאפון(שזה בעצם האמולטור )וקיבלתי אבל כשרשמתי את הקוד לא קרה כלום וניסתי מספר פעמים
מוזר, לי זה עבד מצויין...

• הוסף לסימניות
אני מבין שכן צריכים בפלאפון וואצאפ אם אני רוצה וואצאפ על המחשב. נכון?
האם יש אפשרות שאני ישתמש בפלאפון של חבר ולהוסיף עוד סים או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
אני מבין שכן צריכים בפלאפון וואצאפ אם אני רוצה וואצאפ על המחשב. נכון?
האם יש אפשרות שאני ישתמש בפלאפון של חבר ולהוסיף עוד סים או משהו כזה?
בעצם צריך. אבל עם אתה מוריד אמולטור זה כמו פלאפון יש איזה סיבה לא להוריד?

• הוסף לסימניות
זה סיפור מסובך להוריד?
מה זה עושה למחשב?
סליחה פשוט אני לא מבין בכלל בזה

• הוסף לסימניות
זה סיפור מסובך להוריד?
מה זה עושה למחשב?
סליחה פשוט אני לא מבין בכלל בזה
לי יש אמולטור שוקל 8 ג'יגה זה בעצם עוד מחשב על המחשב זה סוג של לא קשור למחשב הוא רק יושב עליו לא מסובך להוריד (תלוי איזה ) אני הורדתי דרך זינג יש שם סרטון שמסביר איך להוריד את האפליקציה שלהם ותכלס זה מוריד לך אנדרואיד למחשב (וגם אפשרות לוואצאפ כמו שאני עשיתי)

• הוסף לסימניות
הקוד שמופיע במחשב כתוב בצורה הפוכה
כשכותבים אותו צריך להפוך אותו
אני לא זוכר אם מימן לשמאל או קודם למטה ואח"כ למעלה, פשוט תנסה את כל האפשריות

• הוסף לסימניות
תשתף איך באמת צריך לכתוב

• הוסף לסימניות
שימו לב!
בהורדת זינג - (גם אני הורדתי) זה פורץ את המחשב לחנות גוגל פליי פרוצה לחלוטין!!!!!!!!!!!
(עם יוטיוב פייסבוק וכד')
צריך לפנות להגנות למינהם....

• הוסף לסימניות
שימו לב!
בהורדת זינג - (גם אני הורדתי) זה פורץ את המחשב לחנות גוגל פליי פרוצה לחלוטין!!!!!!!!!!!
(עם יוטיוב פייסבוק וכד')
צריך לפנות להגנות למינהם....
ממש לא נכון אמנם נכון שאפשר להוריד אפליקציות אבל הם לא עובדות (אתרוג)

• הוסף לסימניות
האם בשביל תוכנה זו צריך פלאפון חכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה