whatsapp וואצפ במחשב

• הוסף לסימניות
אני נדרשת בעבודה לזמינות ותקשורת בוואצפ, לא מעוניינת בשימוש בטאבלט.
מה האופציות שנטפרי נותנים היום לשימוש בוואצפ דרך המחשב?
הפתרונות שלהם יעילים לשימוש יום-יומי?

בנתיב יש מענה?

• הוסף לסימניות
@rivkic
אולי היא תוכל לעזור לך.
אני מספקת את השירות הזה

• הוסף לסימניות
אני מספקת את השירות הזה
השירות עובד עם סינון של נטפרי? נתיב?

• הוסף לסימניות
לי יש סינון של נטפרי, קיבלתי מהם אישור, הבעיה אצלהם שהווצאפ נופל כל הזמן וההודעות נמחקות
יש משהוא שנקרא קומפויטסט בתשלום של 30 ש"ח לחודש יש לך ווצאפ על המחשב עם מספר כשר,
והסינון כרגיל של נטפרי,
זה פיתרון מעולה!
0526700011

• הוסף לסימניות
לי יש סינון של נטפרי, קיבלתי מהם אישור, הבעיה אצלהם שהווצאפ נופל כל הזמן וההודעות נמחקות
יש משהוא שנקרא קומפויטסט בתשלום של 30 ש"ח לחודש יש לך ווצאפ על המחשב עם מספר כשר,
והסינון כרגיל של נטפרי,
זה פיתרון מעולה!
0526700011
איך מסבירים את הפער במחיר בין קומפויטסט לבי-אפ?
בי-אפ לחודש עולה פי 3...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

בנתיב יש מענה?
בנתיב יש אפשרות לווטסאפ ווב.

עובד מעולה!

יש גם אפשרות לעבוד עם beapp

• הוסף לסימניות
והסינון כרגיל של נטפרי,
זה פיתרון מעולה!
0526700011
אבל חייבים לזה טאבלט לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
והסינון כרגיל של נטפרי,
זה פיתרון מעולה!
0526700011
איך זה עובד אצלם?
דרך המייל?

• הוסף לסימניות

בנתיב יש מענה?
@נ.ב. איך הסתדרת בסוף?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסתדרתי עם נתיב
עובד מצוין

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה