וואצפ במחשב

• הוסף לסימניות
לצורכי עבודה אני צריך להשתמש בהודעות האם יש אפשרות לוואצפ במחשב ?(כרגע לא מעוניין במכשיר אפילו כשר)

• הוסף לסימניות
תשתמש בהנגאאוטס שבג'מייל, אותו דבר בדיוק

• הוסף לסימניות
זה מעביר הודעות למספרי טלפון כמו בוואצפ או שזה דרך האימייל?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות. דרך בלוסטאקס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1שוהם;n4904337:
זה מעביר הודעות למספרי טלפון כמו בוואצפ או שזה דרך האימייל?

זה בנוי על ג'מייל, אבל לא חייב שהאימייל יהיה דלוק.
לבלוסטאקס יצא שם של דבר שמאד מאד מכביד על המחשב.
וגם - לכאורה הווטסאפ יחסם ע"י חברות החסימה. (לא בטוח לא ניסיתי)

• הוסף לסימניות
בלוסטאקס עצמו לא נחסם לי ע''י נטפרי אבל הוואטסאפ כן
אבל אני לא מבין אם אתה לא בנטפרי אז יש אפשרות לוואטסאפ במחשב
זה נקרא WHATSAPP WEB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ehemm;n4904661:
בלוסטאקס עצמו לא נחסם לי ע''י נטפרי אבל הוואטסאפ כן
אבל אני לא מבין אם אתה לא בנטפרי אז יש אפשרות לוואטסאפ במחשב
זה נקרא WHATSAPP WEB

זה דורש שיהיה לו מכשיר והוא לא רוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה