עזרה ווארט קצר לבת מצווה

• פותח הנושא byy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבת שלי צריכה למסור מחר בכיתה וורט קצר לרגל בת המצווה. אני לא מוצאת .יש למישו איזה ווארט מתאים. בבקשה?
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
עוד מעט היא כבר קמה:sneaky: איפה אני יכולה לחפש. ספר? אתר? משהו אחר?

• הוסף לסימניות
1679611181794.png

• הוסף לסימניות
יוהו. תודה רבה! מאיפה זה?

• הוסף לסימניות
עול מצוות
היתכן לקרא לזה עול?!
וכולם מקבלים עליהם עול מלכות שמיים זה מזה
איך מקבלים עול אחד מהשני?

אני באמצע לכתוב אבל אני מבין שהסתדרתם....

• הוסף לסימניות
לא.אשמח לקרא.זה נשמע מאד מעניין

• הוסף לסימניות
זה היה נשמע קטע של חבדניק:)
לא כ"כ נראה לי להתעסק עם רובוט עכשיו.
אשמח לקבל את הוורט על עול מצוות הוא נראה לי יותר מתאים

• הוסף לסימניות
זה היה נשמע קטע של חבדניק:)
לא כ"כ נראה לי להתעסק עם רובוט עכשיו.
אשמח לקבל את הוורט על עול מצוות הוא נראה לי יותר מתאים
מה שנכון נכון

• הוסף לסימניות
הרב הכבאי !
נשארתי במתח איך אפשר לקבל עול אחד מהשני
אפשר את ההמשך?
תזכו למצוות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה