וובינר

• הוסף לסימניות
כיצד עושים וובינר באתר וורדפרס?
מצאתי תוספים המתאימים רק להרשמה לוובינר אך לא להטמעת הוובינר עצמו.
אתם מכירים תוסף או דרך אחרת לעשות זאת?
אם כן, אשמח לכל מידע בנושא.

• הוסף לסימניות
וובינר לא עושים דרך וורדפרס, צריך משהו ייעודי לוובינרים, זה בדרך כלל מורכב מתוכנה שמותקנת בכל המחשבים אבל לפעמים אפשר גם דרך פלגאין בדפדפן.
ההכי פופולרי זה דרך google hangouts אבל זה נראה לי יהיה בעיה באינטרנט מסונן.
מה שמשתמשים בחברות הגדולות ראיתי זה goto webinar והוא קצת יקר.
יש גם את on24 שראיתי אתמול, אבל אני לא יודע כמה עולה.
ויש את team viewer באופציה של פגישה, רק שזה חינם לשימוש לא מסחרי, אז ככה שאני מקווה שזה לא ייחסם באמצע. (רישיון שמה עולה באיזור ה2000 שקל!)
וגם נראה לי שאפשר בסקייפ איכשהו.

יש עוד הרבה חברות שלא סקרתי, תעשי קצת חיפוש, בכל מקרה וובינר לא קשור לוורדפרס, המקסימום שאפשר לעשות זה הזרמה של הוובינר דרך האתר, דהיינו לשים iframe עם קישור לhangouts או משהו בסגנון, אבל אני לא יודע כמה זה עוזר, לדעתי הכי טוב זה התוכנות שלהם.

אני אישית נראה לי הייתי הולך על hangouts לציבור לא מסונן team viewer לציבור מסונן.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש תוכנות המיועדות לוובינר ללא קשר לוורדפרס.

הלקוחה מעוניינת שהוובינר ישתלב בתוך האתר וורדפרס שלה.
שמעתי פעם שיש אפשרות לעשות וובינר ב-hangouts ולעשות צפייה ישירה באתר וורדפרס.
השאלה היא איך עושים זאת.

• הוסף לסימניות
כשעושים וובינר בהנגאאוטס אז מקבלים קישור לסרטון ביוטיוב (אם אני זוכר נכון) ואז מטמיעים אותו כמו כל סרטון יוטיוב.
(בכל מקרה יש קישור ציבורי שאפשר להטמיע אותו דבר כמו יוטיוב, גם אם זה לא לינק ישיר ליוטיוב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה