שוב שכחתי למה נכנסתי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אתם מתכוונים למחט של אינסולין, נכון?מחט עולה כמה אגורות-שימי חדשה ושלום.
כי כמה שידוע לי - לא ניתן לקנות את המחטים הקטנים של וויגובי בנפרד?!
אשמח מאוד לדעת שכן
אתם מתכוונים למחט של אינסולין, נכון?מחט עולה כמה אגורות-שימי חדשה ושלום.
כן, 5 שקל לאיזה 100 מחטים.אתם מתכוונים למחט של אינסולין, נכון?
זה מאוד מסובך (לי בכ"א) כי המחט של האינסולין מאוד ארוכה והוויגובי צריך להגיע הרבה לפני - הבנתי שאם משתמשים בכל המחט של האינסולין החומר לא מגיע למקום שהוא אמור להיות..כן, 5 שקל לאיזה 100 מחטים.
המחט היא של האינסלין בידיעה!!!!זה מאוד מסובך (לי בכ"א) כי המחט של האינסולין מאוד ארוכה והוויגובי צריך להגיע הרבה לפני - הבנתי שאם משתמשים בכל המחט של האינסולין החומר לא מגיע למקום שהוא אמור להיות..
שמעתי עליה בעבר אבל חשבתי שהיא יותר ישנה..המחט היא של האינסלין בידיעה!!!!
ובדרך אגב יש כבר זריקת הרזייה יותר חדשה מ וויגובי בשם מונג'רו (mounjaro)
אני לוקח אותה כבר יותר מחודש וחצי וב"ה מבסוט מאד היא מצויינת ועם פחות תופעות לוואי מוויגובי!!!
קצת יותר יקר מוייגובי!!שמעתי עליה בעבר אבל חשבתי שהיא יותר ישנה..
כמה העלות שלה?
מחט עולה כמה אגורות-שימי חדשה ושלום.
אבל תזריקי ב2 אזורים שונים, לא אחד על השני.
כןמידיעה זה בסדר?
כמה שילמת אחרי 50% ולאיזה מינון?מאוחדת מסבסדים 50%, צריך הפניה מרופא לדיאטנית, ולאחר פגישה איתה היא מאשרת את התרופה,
חוזרים לרופא משפחה שמוציא בקשה שמאושרת לאחר כמה ימים.
הבעיה להשיג פגישה עם דיאטנית - לפחות שלושה חודשים.
שלמתי פחות מ-250 ש"ח לא זוכרת מדויק, למינון של 1,כמה שילמת אחרי 50% ולאיזה מינון?
מחט לעט אינסולין ניתן לרכוש בגדלים שונים בין 4 ל12 מ"מזה מאוד מסובך (לי בכ"א) כי המחט של האינסולין מאוד ארוכה והוויגובי צריך להגיע הרבה לפני - הבנתי שאם משתמשים בכל המחט של האינסולין החומר לא מגיע למקום שהוא אמור להיות..
אני אעדפתי להתחיל עם הוויגובי, ולאחר שיפסיק להשפיע אוכל לעבור למונגרו החזק יותר.מונג'רו 440 לחודש
לאחר הפניה מדיאטנית.
מכבי
כל אחד והאמונות שלו!!!!!!!אמא שלי האהובה זכרונה לברכה נפטרה בסופו של דבר מהתרופות ולא מהמחלה. וזה לימד אותי שלא להכניס לגוף שום תרופה כימית או תרופות כשלא צריך. אז אני מתאמץ ועושה ספורט ואוכל לפי תפריט של דיאטנית וזה עוזר לי לאט לאט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בלת"ק (:, מעין רקובסקי, אא-אסתר ועוד 2 משתמשים5 //