מידע שימושי ווטסאפ במחשב

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי סינון נטפרי ואין אפשרות לווטסאפ במחשב
לצורך עבודה אני זקוקה לזה
באיזו חברת סינון יש אפשרות לווטסאפ
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ממה שאני מרפרפת באשכולות על הנושא, לא רואה תשובה לשאלתי.
איזה סינון כן נותן פתיחה לוואטסאפ?

• הוסף לסימניות
אגב, טאבלט גם טוב?
יש הרבה טאבלטים שיש בהם וואטסאפ. הדרן אאל"ט.

• הוסף לסימניות
אתרוג

לגבי נטפרי - אפשר לקבל איכשהו אישור, אבל הם מסננים בלי תמונות בלי וידאו בלי קבוצות בלי סטטוסים
אם זה מתאים לך אולי כדאי לך לנסות

• הוסף לסימניות
רימון בכל הרמות פותח אבל בגבוהה והרמטית זה בלי תמונות וסרטונים

• הוסף לסימניות
אתרוג

לגבי נטפרי - אפשר לקבל איכשהו אישור, אבל הם מסננים בלי תמונות בלי וידאו בלי קבוצות בלי סטטוסים
אם זה מתאים לך אולי כדאי לך לנסות
אם זה בלי סרטונים- מצוין לי
בלי תמונות- לא רלוונטי בכלל
בטוח שבלי תמונות?

• הוסף לסימניות
אם זה בלי סרטונים- מצוין לי
בלי תמונות- לא רלוונטי בכלל
בטוח שבלי תמונות?
עם תמונות
מידיעה
מי שעוד יותר מתעקש יכול גם לקבל אישור לקבוצות בוואטסאפ אבל זה מצריך אישורים והוכחות איתניים

• הוסף לסימניות
מול מי מדברים ומבקשים בנטפרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה