מידע שימושי ווטסאפ חרדי

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לצורכי המשרד לווצאפ
מה לעשות זאת הדרך לתקשר היום עם אנשים (לא חרדים)
יש לי הגנה של נטפרי על המחשב
יש משהו לא יקר כדי שאוכל להתכתב איתו עם אנשים?
מוצלח/ מומלץ
ואוכל לבצע בו התאמה גם על המחשב- למשלוח וקבלה
והכי חשוב- שיהיה מוגן, כלומר שנוכל רק להתכתב ולא לגלוש וכד'

• הוסף לסימניות
יש לי הגנה של נטפרי על המחשב
באישור הוועדה לביצור חומות הדת אפשר לקבל אישור מנטפרי לוואטסאפ על המחשב.
עריכה: זה מחייב וואטסאפ פעיל על מכשיר טלפון = סמארטפון.
יש משהו לא יקר כדי שאוכל להתכתב איתו עם אנשים?
וואטסאפ הוא חינמי,
יש מגוון אפלקציות להתכתבות אבל הם פחות שימושיות אצל קהל היעד (לא חרדי).

• הוסף לסימניות
יש מכשירים עם 'כשר פליי', את לא חייבת מכשיר ש'צועק' סמארטפון.
יש דגמים שנראים בגודל כמו ה'יאנג', והם טובים בדיוק למה שאת צריכה.

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא צריכה מכשיר
רק יכולת להתכתב עם אנשים שחיים רק עם ווצאפ
וזה הכלי תקשורת היחיד איתם

בעבר היה לי במשרד על המחשב ווטצאפ
באישור נטפרי
אבל הוא היה כזה לא מוצלח
לא יכולתי להוריד תמונות/ להעלות
רק יכולתי להתכתב. ומה ששלחו לי לעשות לו צילום מסך...
אבל, היה איזה שידרוג של ווצאפ- ואני לא מצליחה לשדרג יחד עם נטפרי
יש מישהו
ממודיעין עילית
שיכול להתקין לי על המחשב בצורה מסודרת ווטצאפ (כמובן בתשלום)?
שאוכל לשלוח חומרים/ לקבל וכד'
תודה

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא צריכה מכשיר
רק יכולת להתכתב עם אנשים שחיים רק עם ווצאפ
וזה הכלי תקשורת היחיד איתם

בעבר היה לי במשרד על המחשב ווטצאפ
באישור נטפרי
אבל הוא היה כזה לא מוצלח
לא יכולתי להוריד תמונות/ להעלות
רק יכולתי להתכתב. ומה ששלחו לי לעשות לו צילום מסך...
אבל, היה איזה שידרוג של ווצאפ- ואני לא מצליחה לשדרג יחד עם נטפרי
יש מישהו
ממודיעין עילית
שיכול להתקין לי על המחשב בצורה מסודרת ווטצאפ (כמובן בתשלום)?
שאוכל לשלוח חומרים/ לקבל וכד'
תודה
היה לך וואטצאפ על בלוסטאקס?
אז באמת אין שום קשר בינו לבין המחשב שהוא מותקן ולכן אי אפשר להעתיק ולהדביק או להעלות קבצים וכו'.
מה שאני עושה זה פותחת ג'ימייל בבלוסטאקס ואז יש קשר ביניהם. אני יכולה להוריד מסמכים מהג'ימייל לוואטצאפ ולהפך. כלומר הוא מגשר לי בין המחשב למערכת ההפעלה של בלוטאקס.
זה נשמע מורכב אבל זה ממש פשוט.

• הוסף לסימניות
היה לך וואטצאפ על בלוסטאקס?
כן
זה נשמע מורכב אבל זה ממש פשוט.
נשמע באמת מורכב ומעצבן (בפרט שיש לנו כמה עובדות, וכל אחת להסביר וכו וכו
מעדיפה אם יש אפשרות ישר על מערכת הפעלה שלי
או לרכוש מכשיר, ואז יתחבר ישר למערכת ווינדוס וזהו
אין לי חשק לדברים מורכבים
בכל אופן תודה
ומי שיש לו פתרון בשבילי
אשמח לקבל מידע/ הצעה
תודה

• הוסף לסימניות
כן

נשמע באמת מורכב ומעצבן (בפרט שיש לנו כמה עובדות, וכל אחת להסביר וכו וכו
מעדיפה אם יש אפשרות ישר על מערכת הפעלה שלי
או לרכוש מכשיר, ואז יתחבר ישר למערכת ווינדוס וזהו
אין לי חשק לדברים מורכבים
בכל אופן תודה
ומי שיש לו פתרון בשבילי
אשמח לקבל מידע/ הצעה
תודה
זה רק נשמע מורכב.
בכל אופן אולי לך זה לא באמת יעזור. אבל בטח יש עוד המון שנתקלו בבעיה כמוני וכמוך אז אני שמה פה קצת הסבר.
כך נראה הבלוסטאקס, ליד הוואטצאפ יש הום
upload_2019-12-25_13-17-17.png

אני לוחצת עליו ורואה את האפליקציות שיש לי (יתכן שבפעם הראשונה הייתי צריכה לעשות חיפוש לגי'מייל ומאז הוא מופיע)
upload_2019-12-25_13-18-6.png

ברגע שאלחץ על הג'ימייל פשוט יש לי קשר להכל. כל מסמך שאני רוצה אני שולחת אליו ובכמה הקשות פשוטות עושה לו שתף ובוחרת את אחד מאנשי הקשר שלי בוואטצאפ.

הרי ממילא מסמכים שיש לך על המחשב תצטרכי לשלוח לנייד כדי לשתף בוואטצאפ. אז זה כמו שיש לך נייד על המחשב.

אבל כמובן יש חסרונות (זה לא זמין איתנו כל הזמן, זה לא מתאים למחשבים פחות חזקים וכו')

מקוה שתמצאי פתרון מתאים. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
בכל אופן אולי לך זה לא באמת יעזור. אבל בטח יש עוד המון שנתקלו בבעיה כמוני וכמוך אז אני שמה פה קצת הסבר.
תודה שחשבת על האחרים...
מותקן לי בלוסטאקס והוא לא מסונכרן לי עם גימייל.
אבל כנראה יש לי גרסה שונה-אז איך אפשר? אין לי HOME ליד הואטסאפ.
ואני לא מצליחה להוריד גימייל כבר הרבה זמן, יכול להיות שזה קשור לחסימה?

• הוסף לסימניות
תודה שחשבת על האחרים...
מותקן לי בלוסטאקס והוא לא מסונכרן לי עם גימייל.
אבל כנראה יש לי גרסה שונה-אז איך אפשר? אין לי HOME ליד הואטסאפ.
ואני לא מצליחה להוריד גימייל כבר הרבה זמן, יכול להיות שזה קשור לחסימה?
אני לא יודעת. לא מומחית כל כך גדולה.
יתכן שזה קשור לחסימה. אין לך דרך לצאת מהווטאצאפ אבל להשאר בבלוסטאקס? הייתי מנסה להגיע למצב כזה ואז בשורת חיפוש לשים ג'ימייל. אבל כאמור לא כזו מומחית. אולי אחד מטכנאי הפורום ידע לענות.

• הוסף לסימניות
הנושא הזה מענין גם אותי.
@nori , את יכולה להסביר יותר איך שולחים מהג'מייל לווטצאפ?
בשמחה.
אחרי שפתחת את המייל בבלוסטאקס (לפי ההדרכה הקודמת)
את פותחת את המייל עם התמונה, לוחצת על התמונה. היא נפנתח בגדל מלא ובצד ימין למעלה יש 3 נקודות.
תלחצי שם ואז יש אופציה שייר. את בוחרת לשתף הוא נותן לך כמה אופציות בוחרת בוואטצאפ ואז הוא יעלה לך את רשימת אנשי הקשר והקבוצות. לוחצת על הרצויה ואז על חץ לשליחה. (אפשר גם לשלוח לכמה אנשים)
יש עוד אופציה של להוריד לגלריה. ואז אם תרצי בוואטצאפ במועד מאוחר את דרך הווצאפ לוחצת על הסיכת משרד שמסמלת הוספת קובץ הוא נותן לך אופציה לפתוח את הגלרית תמונות ואז את יכולה משם לצרף (זה יותר ארוך, אבל זה אופציה לטווח רחוק, כי זה במקום להיות שמור במייל שמור בגלרית התמונות שלך)
אגב לא עובד לי עם PDF לדעתי בגלל שאין לי על הבלוסטאקס תכנה שקוראת PDF (גם אלו שנשלחים בוואטצאפ אני לאמצליחה לפתוח) אבל אני כמעט משוכנעת שאם אוריד אפליקציה לפתיחת פי דיף אף (כמו שהורדתי את הג'ימייל, דרך שורת החיפוש) זה יעבוד באופן דומה לתמונות. כרגע התמונות מספק אותי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בשמחה.
אחרי שפתחת את המייל בבלוסטאקס (לפי ההדרכה הקודמת)
את פותחת את המייל עם התמונה, לוחצת על התמונה. היא נפנתח בגדל מלא ובצד ימין למעלה יש 3 נקודות.
תלחצי שם ואז יש אופציה שייר. את בוחרת לשתף הוא נותן לך כמה אופציות בוחרת בוואטצאפ ואז הוא יעלה לך את רשימת אנשי הקשר והקבוצות. לוחצת על הרצויה ואז על חץ לשליחה. (אפשר גם לשלוח לכמה אנשים)
יש עוד אופציה של להוריד לגלריה. ואז אם תרצי בוואטצאפ במועד מאוחר את דרך הווצאפ לוחצת על הסיכת משרד שמסמלת הוספת קובץ הוא נותן לך אופציה לפתוח את הגלרית תמונות ואז את יכולה משם לצרף (זה יותר ארוך, אבל זה אופציה לטווח רחוק, כי זה במקום להיות שמור במייל שמור בגלרית התמונות שלך)
אגב לא עובד לי עם PDF לדעתי בגלל שאין לי על הבלוסטאקס תכנה שקוראת PDF (גם אלו שנשלחים בוואטצאפ אני לאמצליחה לפתוח) אבל אני כמעט משוכנעת שאם אוריד אפליקציה לפתיחת פי דיף אף (כמו שהורדתי את הג'ימייל, דרך שורת החיפוש) זה יעבוד באופן דומה לתמונות. כרגע התמונות מספק אותי.
תודה גדולה!!
סוף סוף...:rolleyes:
(יש לי קורא PDF, אבל בנתיים ניסיתי רק תמונה)

• הוסף לסימניות
תודה גדולה!!
סוף סוף...:rolleyes:
(יש לי קורא PDF, אבל בנתיים ניסיתי רק תמונה)
בכיף. זה באמת שדרג את כל השימוש.
איזה קורא PDF יש לך? בא אוטומטי או שאכן צריך להוריד אפליקציה? אולי בהזדמנות זו אשלים גם את החסר הזה.

• הוסף לסימניות
הבלוסטקס מדמה אנדרואיד, מסתבר שהורדת ווצאפ מגוגל פליי שבתוך הבלוסטקס. תורידי משם גם ג'ימייל :)

• הוסף לסימניות
בכיף. זה באמת שדרג את כל השימוש.
איזה קורא PDF יש לך? בא אוטומטי או שאכן צריך להוריד אפליקציה? אולי בהזדמנות זו אשלים גם את החסר הזה.
בפעם הראשונה שרציתי לקרוא PDF, האפליקציה הציעה לי קורא...הורדתי וזהו,
אבל בכל פעם שאני רוצה לפתוח אני צריכה לצאת אליו, זה לא קורא 'על המקום'...

• הוסף לסימניות
אוףף, אז למה רק לי זה לא מצליח<?
לא מצליחה בשום אופן להוריד את גימייל ובטח שלא אפילקציות נוספות.
יש לי גרסה של בלוסטאקס מעצבנת...:confused:
upload_2019-12-25_16-24-56.png

כשאני מחפשת לו אפליקציה הוא חושב שעות ולא מביא אותי לשום מקום..
יש מצב שזה בגלל החסימה..?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה