ווטסאפ למייל. מי מכיר?

• הוסף לסימניות
אני צריך (לצורך שליחת חומרים ועבודות) ווטסאפ.
לא רלוונטי לי להתקין על המחשב (לפי עדויות של חברים זה מכביד מאוד על המחשב ועושה בעיות להריץ כמה תוכנות במקביל).שמעתי שיש משהו שמעביר ווטסאפ למייל.
מישהו מכיר ויודע לומר איך זה עובד וכמה זה עולה?

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי לי להתקין על המחשב (לפי עדויות של חברים זה מכביד מאוד על המחשב ועושה בעיות להריץ כמה תוכנות במקביל).שמעתי שיש משהו שמעביר ווטסאפ למייל.
אתה שולח מייל וזה נשלח לווהצ'פ למי ששלחת לו,
הוא מחזיר לך מהווהצ'פ וזה מגיע לך למייל וכו',
אך אין לך מספר שלך, ולכך אם כמה שולחים לו מהמערכת הזאת, הוא צריך להשיב להודעה ממי ששלח לו, צריך לבדוק ברור,
בעבר זה עלה 5 שקל לחודש, היום 29 שקל,
על פי דעת הרבנים, הם נותנים רק למי שעובד או עסק,

ווטסאפ למייל
053-3300181
info xlservices.net (להוסיף @ ברווח), או לשלוח מהאתר
https://xlservices.net/WhatsappToMail

• הוסף לסימניות
אם הבעיה זה הכובד של התוכנה
זה לא בעיה
אפשר לפתוח דרך הדפדפן

• הוסף לסימניות
אתה שולח מייל וזה נשלח לווהצ'פ למי ששלחת לו,
הוא מחזיר לך מהווהצ'פ וזה מגיע לך למייל וכו',
אך אין לך מספר שלך, ולכך אם כמה שולחים לו מהמערכת הזאת, הוא צריך להשיב להודעה ממי ששלח לו, צריך לבדוק ברור,
בעבר זה עלה 5 שקל לחודש, היום 29 שקל,
על פי דעת הרבנים, הם נותנים רק למי שעובד או עסק,

ווטסאפ למייל
053-3300181
info xlservices.net (להוסיף @ ברווח), או לשלוח מהאתר
https://xlservices.net/WhatsappToMail
אני הצטרפתי לשירות שלהם לתקופת ניסיון חינם, כדי לראות איך זה עובד.
זה הקישור שנפתח בנטפרי.

• הוסף לסימניות
יש בזה סינון?
והאם זה תומך בקבצים?
וכמה זה עולה (בחר מחשבים חסום הקישור)

והאם זה שווה?
מה הכוונה שלך בסינון?
לא נראה לי שהם יכולים להתערב לך במה שאתה שולח ומקבל. מה שאמרו לי בטלפון זה שאם רוצים להצטרף לקבוצה הם מאשרים רק לצורכי עבודה וכדו'. באחד על אחד זה עובד רגיל.
מניסיוני זה תומך בקבצי קול( הודעות קוליות למשל) ובתמונות. (וידיאו לא בדקתי)
זה עולה 29 שקל לחודש.

האם זה שווה? תלוי למה אתה רוצה את זה... אני הצטרפתי עכשיו, כי מספיק שזה חוסך לי שעה בחודש וכבר הרווחתי 30 לשעה...

אני נרשמתי בחדר מחשבים של 'חותם' דרך הקישור הזה
לא ראה לי שיש הבדלים בין החדרי מחשבים...

• הוסף לסימניות
מה הכוונה שלך בסינון?
לא נראה לי שהם יכולים להתערב לך במה שאתה שולח ומקבל. מה שאמרו לי בטלפון זה שאם רוצים להצטרף לקבוצה הם מאשרים רק לצורכי עבודה וכדו'. באחד על אחד זה עובד רגיל.
מניסיוני זה תומך בקבצי קול( הודעות קוליות למשל) ובתמונות. (וידיאו לא בדקתי)
זה עולה 29 שקל לחודש.

האם זה שווה? תלוי למה אתה רוצה את זה... אני הצטרפתי עכשיו, כי מספיק שזה חוסך לי שעה בחודש וכבר הרווחתי 30 לשעה...

אני נרשמתי בחדר מחשבים של 'חותם' דרך הקישור הזה
לא ראה לי שיש הבדלים בין החדרי מחשבים...
תודה רבה מאוד
כנראה במודיעין עילית יש חסימות נוספות...

והאם יש הגבלה בקבוצות?

(אותי למשל מאוד מעניין חדשות במייידית - און ליין. שאני חושב שבוואצפ זה הכי מעודכן מהיר (למי שאין מכשירים)

• הוסף לסימניות
לא חושב שיאשר לך חדשות, (אלא אם יהיה לך תירוץ ממש טוב...)

אותי לא הגבילו בקבוצות- כל עוד הסברתי למה אני 'חייב' את זה.

במייל שהם שלחו לי כתוב שניתן לפנות אליהם גם ב-
053-3300181
info{@}xlservices.net
(כמובן, תמחק את הסוגריים באמצע הכתובת מייל)

• הוסף לסימניות
לי הם לא הסכימו...
אז הסתפקתי במייל לטלפון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק לצרכי עבודה.
אני תכננתי שיהיה לי במייל וואצפ, ואז המייל ישלח לי לטלפון, ואז בטלפון הכשר יהיה לי ווצאפ...
אז תגיד שיש לך עסק בעסקי יצוא ויבוא,(לשלוח ולקבל הודעות),
ואז יאשרו לך....:):)

• הוסף לסימניות
זה כבר דובר לעיל, אבל הוא לא רוצה להתקין את התוכנה כי זה מכביד, אז אמרו לו לשים את זה על הדפדפן, אז אמרתי שא"א רק על הדפדפן בלי מכשיר,
זה שאפשר מהתוכנה אנחנו יודעים אבל הוא לא רוצה את התוכנה...

.....

שבוע טוב..
יש אפשרות להתקין תוכנה המדמה אנדרואיד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה