אתה שולח מייל וזה נשלח לווהצ'פ למי ששלחת לו,אני צריך (לצורך שליחת חומרים ועבודות) ווטסאפ.
לא רלוונטי לי להתקין על המחשב (לפי עדויות של חברים זה מכביד מאוד על המחשב ועושה בעיות להריץ כמה תוכנות במקביל).שמעתי שיש משהו שמעביר ווטסאפ למייל.
מישהו מכיר ויודע לומר איך זה עובד וכמה זה עולה?
אם הבעיה זה הכובד של התוכנהאני צריך (לצורך שליחת חומרים ועבודות) ווטסאפ.
לא רלוונטי לי להתקין על המחשב (לפי עדויות של חברים זה מכביד מאוד על המחשב ועושה בעיות להריץ כמה תוכנות במקביל).שמעתי שיש משהו שמעביר ווטסאפ למייל.
מישהו מכיר ויודע לומר איך זה עובד וכמה זה עולה?
אני הצטרפתי לשירות שלהם לתקופת ניסיון חינם, כדי לראות איך זה עובד.אתה שולח מייל וזה נשלח לווהצ'פ למי ששלחת לו,
הוא מחזיר לך מהווהצ'פ וזה מגיע לך למייל וכו',
אך אין לך מספר שלך, ולכך אם כמה שולחים לו מהמערכת הזאת, הוא צריך להשיב להודעה ממי ששלח לו, צריך לבדוק ברור,
בעבר זה עלה 5 שקל לחודש, היום 29 שקל,
על פי דעת הרבנים, הם נותנים רק למי שעובד או עסק,
ווטסאפ למייל
053-3300181
info xlservices.net (להוסיף @ ברווח), או לשלוח מהאתר
https://xlservices.net/WhatsappToMail
יש בזה סינון?אני הצטרפתי לשירות שלהם לתקופת ניסיון חינם, כדי לראות איך זה עובד.
זה הקישור שנפתח בנטפרי.
מה הכוונה שלך בסינון?יש בזה סינון?
והאם זה תומך בקבצים?
וכמה זה עולה (בחר מחשבים חסום הקישור)
והאם זה שווה?
תודה רבה מאודמה הכוונה שלך בסינון?
לא נראה לי שהם יכולים להתערב לך במה שאתה שולח ומקבל. מה שאמרו לי בטלפון זה שאם רוצים להצטרף לקבוצה הם מאשרים רק לצורכי עבודה וכדו'. באחד על אחד זה עובד רגיל.
מניסיוני זה תומך בקבצי קול( הודעות קוליות למשל) ובתמונות. (וידיאו לא בדקתי)
זה עולה 29 שקל לחודש.
האם זה שווה? תלוי למה אתה רוצה את זה... אני הצטרפתי עכשיו, כי מספיק שזה חוסך לי שעה בחודש וכבר הרווחתי 30 לשעה...
אני נרשמתי בחדר מחשבים של 'חותם' דרך הקישור הזה
לא ראה לי שיש הבדלים בין החדרי מחשבים...
בדפדפן אפשר לפתוח רק אם הוואצאפ יושב על טלפון כלשהוא, א"א רק בדפדפןאם הבעיה זה הכובד של התוכנה
זה לא בעיה
אפשר לפתוח דרך הדפדפן
מה הם אמרו למה לא?לי הם לא הסכימו...
אז הסתפקתי במייל לטלפון.
רק לצרכי עבודה.מה הם אמרו למה לא?
דרך תוכנה גם אפשרבדפדפן אפשר לפתוח רק אם הוואצאפ יושב על טלפון כלשהוא, א"א רק בדפדפן
מה הכוונה דרך תוכנה?דרך תוכנה גם אפשר
יש אפשרות להתקין תוכנה המדמה אנדרואידמה הכוונה דרך תוכנה?
אז תגיד שיש לך עסק בעסקי יצוא ויבוא,(לשלוח ולקבל הודעות),רק לצרכי עבודה.
אני תכננתי שיהיה לי במייל וואצפ, ואז המייל ישלח לי לטלפון, ואז בטלפון הכשר יהיה לי ווצאפ...
יש אפשרות להתקין תוכנה המדמה אנדרואיד
יש להם אפשרות לשמוע בכשר (בצינתוק) הודעות שנשלחות אליך.רק לצרכי עבודה.
אני תכננתי שיהיה לי במייל וואצפ, ואז המייל ישלח לי לטלפון, ואז בטלפון הכשר יהיה לי ווצאפ...
לא יודע,יש להם אפשרות לשמוע בכשר (בצינתוק) הודעות שנשלחות אליך.
email36.com
זו לא הייתה שאלה,לא יודע,
פה יש אפשרות
![]()
וירטואל מייל - דואל בשיחת טלפון
האזינו למיילים בשיחת טלפון. ללא צורך במחשב. זמין בישראל, ארה"ב, אנגליה וצרפת.email36.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים