דרוש מידע וויז 2021

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות על מכשיר טוב שלא עושה בעיות
חברת עם שרות טוב
איזה חברת סים מומלצת לגלישה טובה
משהו זול וטוב

• הוסף לסימניות
כל תקופה יוצא מכשירים חדשים ומפסיקים למכור את הישנים כך שקשה לדעת
המכשירים של סמסונג עובדים מצויין עסקן יותר זול מהדרן וגם בעסקן אין התחייבות לתקופה
הסים עולה כעשר שח לחודש אם זה רק לבין הזמנים אפשר להקפיא את הסים למשך הזמן בלי לשלם
פרטנר נתנו לי שרות מצויין אפשר גם 019
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המכשירים של סמסונג עובדים מצויין עסקן יותר זול מהדרן וגם בעסקן אין התחייבות לתקופה
הסים עולה כעשר שח לחודש אם זה רק לבין הזמנים אפשר להקפיא את הסים למשך הזמן בלי לשלם
בהצלחה
בקליטה הם גם טובים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש נטו וויז, בעבר הם פשטו רגל ואז עבר לחברה חדשה אני חושבת שזה נשאר באותו שם. אני מרוצה מאד מהמכשירים שלהם. וגם שרות מעולה.

• הוסף לסימניות
למה עסקן יותר טוב, דיברתי עם שתיהם ועסקן רק יוצא קצת יותר זול ,לגבי התקופה בשתיהם צריך לסגור על 36 חודשים ואי אפשר להקפיא באמצע
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
בהצלחה
מכיר מישהו שמוכר סים של פרטנר לוויז?

• הוסף לסימניות
מוכר מכשירי וויז + סימים לוויז
052-7190033

• הוסף לסימניות
@דוא"ר ישר מה עשית בסוף?
האם אתה מרוצה?
אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
@דוא"ר ישר מה עשית בסוף?
האם אתה מרוצה?
אשמח לפרטים
קניתי של עסקן A02 עלה באזור 700-800 +סים של 019 לא זוכר בדיוק אבל עשיתי אז בירורים וזה היה הכי משתלם
מרוצה מאוד מהמכשיר וכן מהיחס הטוב שלהם גם אחרי הקניה
תתקשר לעסקן נראה לי שלוחה 3 תבקש את חדוה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קניתי של עסקן A02 עלה באזור 700-800 +סים של 019 לא זוכר בדיוק אבל עשיתי אז בירורים וזה היה הכי משתלם
מרוצה מאוד מהמכשיר וכן מהיחס הטוב שלהם גם אחרי הקניה
תתקשר לעסקן נראה לי שלוחה 3 תבקש את חדוה
בהצלחה

אני מוכר את העסקן A02
ב650 ש''ח.

• הוסף לסימניות
הציעו לי כעת את A2
ב590 ש"ח.
ותשלום של 25 לחודש.

אבל הציעו לי גם "דרך המלך" מכשיר סמסונג J6 ב-100 ש"ח
ותשלום של 25 לחודש.

וזה הבדל מהותי!! למה לא "דרך המלך"?

• הוסף לסימניות
הציעו לי כעת את A2
ב590 ש"ח.
ותשלום של 25 לחודש.

אבל הציעו לי גם "דרך המלך" מכשיר סמסונג J6 ב-100 ש"ח
ותשלום של 25 לחודש.

וזה הבדל מהותי!! למה לא "דרך המלך"?

דרך המלך אין לו פיקוח כלל, הווי אומר שכל ילד יכול לפרוץ אותו...
ובאמת כעת ב590- שזה הדרן יש גם מבצע על סים במתנה לכמה חודשים אז זה יותר משתלם.
וגם המכשיר A02 הרבה יותר טוב מ J6

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה