לי יש לא ידוע לי שאפשר לחסוםיש מפרסמים שאת החסימה בווייז של הדרן אפשר בקלות לפרוץ במיוחד מי שמבין בזה.
האם נכון הדברים?
האם יש ווייז שהוא חסום באופן שאין שום אפשרות לפרוץ?
אני בחיים לא שמעתיממי שתמיד מפרסם דברים כאלו
זה מה שאני אומר שזה לא נכון בעליל יש לי את כמה שנים וזה גמ"ח ככה שהרבה לוקחים ממניזה לא נפק"מ מי, השאלה היא האם הטענה היא נכונה או לא
יש מפרסמים שאת החסימה בווייז של הדרן אפשר בקלות לפרוץ במיוחד מי שמבין בזה.
האם נכון הדברים?
האם יש ווייז שהוא חסום באופן שאין שום אפשרות לפרוץ?
מי המפרסמים? מה האינטרס שלהם? מה אתה רוצה לדעת? אתה רוצה לקנות ולפרוץ?ממי שתמיד מפרסם דברים כאלו
הוא רוצה 1)לדעת שלא עושה דברים כנגד גדולי הדור 2)לדעת שגם כשיהיה לו יצר הרע הוא יהיה מוגן 3)שגם הילדים "המתוחכמים" שלו יהיו מוגניםמי המפרסמים? מה האינטרס שלהם? מה אתה רוצה לדעת? אתה רוצה לקנות ולפרוץ?
ממש לא נכון.אבל הסים הוא בעייתי, הסים שהם מביאים זה סעצם סים רגיל פרוץ לגמרי, אם אתה מכניס את הסים לטלפון אחר או לסטיק הוא פרוץ לגמרי
הוא לא דיבר על גדולי הדור כי להדרן יש הכשר. מה כן עדיין לא ברור לי. מי שמאמין ל"מפרסמים" אנונימים בהצלחה.הוא רוצה 1)לדעת שלא עושה דברים כנגד גדולי הדור 2)לדעת שגם כשיהיה לו יצר הרע הוא יהיה מוגן 3)שגם הילדים "המתוחכמים" שלו יהיו מוגנים
ממש לא נכון.
לי יש סים לווייז שלהם, והוא לא עובד לשום דבר אחר.
והדרן עם חסימה? למשל שיש מייל ובנקים וכו'. החסימה גם על הסים?ממש לא נכון.
לי יש סים לווייז שלהם, והוא לא עובד לשום דבר אחר.
לפי מה שידוע לי אין שום חסימה על הסים, אם מישהו יודע אחרת שיגיד, אבל ככה אני שמעתי מכמה סוכניםוהדרן עם חסימה? למשל שיש מייל ובנקים וכו'. החסימה גם על הסים?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים