נכתב ע"י גרפרינט;2145261:תודה,
יש לי מחשב is 8gb, והדיסק קשיח הוא ssd
אשמח לשמוע ממי שיש לו כבר את ווינדוס 10 ומשתמש בתוכנות אדובי, זה טוב? מריץ את התוכנה כמו שצריך או שיש תקלות?
נכתב ע"י מנדי שלום;2145745:כמה שטויות בהודעה אחת
איזה ווינדוס אחרון? אם הם לא יוציאו חדשים, הם יקרסו,
וינדוס 10 משלב בהצלחה, בין 7 ל8, אני אפילו לא הייתי ב8,
ואני מעדכן המון עדכונים בחינם כך שזה שטות המילים האחרונות
נכתב ע"י מטאלי;2145778:א. קריאתי מכאן למיקרוסופט לנכס אותך ליועץ אסטרטגי אני רואה שאתה מבין היטב מה טוב להם ואיך הם לא יקרסו...
ב.תדע לך שווינדוס מבינה כבר מזמן שהעתיד לא נמצא בווינדוס שהיא המציאה, וכבר מזמן מתעסקת עם פיתוחים אחרים ולאו דווקא במערכת ההפעלה המפורסמת.
ג. אשמח שתספר לי כיצד אתה עושה windows update בווינדוס 10, פשוט בהתקנה ההיא לא הצלחתי...
ד. דיברת על הרבה שטויות בהודעה אחת, ופרטת רק אחת, מה עוד???![]()
נכתב ע"י מטאלי;2145869:מבדיקה נוספת שערכתי ווינדוס 10 זה האחרון שיוצא לכל הפחות לדברי מיקרוסופט,
אכן, מי שישאר ב7 עכשיו, ירגיש עוד 4 שנים כמו שמרגישים אלה בXP עכשיונכתב ע"י dLive;2145885:בוינדוס 10 העדכונים יורדים אוטומטית, הבעיה - אם כבר - זה להפסיק אותם (לא כ"כ קשה - אבל לא במקום שמגיעים אליו לבד). כל שבוע שבועיים במקום "כבה" או "הפעל מחדש" יש "עדכן וכבה" או "עדכן והפעל מחדש".
בפורום מחשבים כל מי ששואל את השאלה הזו מקבל תשובה חד משמעית - עדיף וינדוס 10.
הסיבה הכי פשוטה היא העובדה שמייקרוסופט לא יחכו לך, ואין אפשרות להיתקע על 7 לעולם, בדיוק כמו שאי אפשר להישאר ב-XP. בהתחלה קצת מתבלבלים, אבל לא לוקח יותר משבועיים להתרגל.
בהתחלה היו ב-10 יותר בעיות, אבל עכשיו הוא ממש בסדר, ושמעתי שמתוכנן עדכון גדול שאז הוא יהיה מהיר בכמה עשרות אחוזים מה-7 (לדברי הטכנאים שם בפורום, כבר עכשיו הוא יותר טוב בהרבה תחומים.).
אני מקווה שב"פיתוחים אחרים" שכתבו קודם שמייקרוסופט משקיעים לא התכוונו לדפדפן...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים