כללי ווינדוס החדש - לגרפיקאים

• פותח הנושא ngp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ואוו. התבלבלתי לגמרי
תכף העדכון לא יהיה בחינם?
דווקא עד עכשיו שמעתי מכמה שלא כ"כ מומלץ לעבור ל 10 (לאו דווקא מהפורומים כאן..)
וכאן כמה ממליצים כי אח"כ ממילא כולם יצטרכו לעבור ואז זה יהיה בתשלום (הבנתי נכון?)
אם כך,

איך משדרגים בצורה מבוקרת כמו שרשמו כאן , כדי שלא יהיו תקלות?
יש הוראות מיוחדות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;2145908:
אכן, מי שישאר ב7 עכשיו, ירגיש עוד 4 שנים כמו שמרגישים אלה בXP עכשיו

מרגישים מצוין :)

• הוסף לסימניות
הוספתי קישור למדריך מניק פרסומון על גיבוי image

נכתב ע"י גרפרינט;2145190:
ממולץ?, עוד מעט ניגמר השידרוג החינמי, לי יש את ווינדוס 7 ומאד מרוצה, כדאי לשדרג או להישאר עם מה שיש? יש בחדש תקלות או שהוא רץ חלק עם כל התוכנות של גרפיקה?
אשמח לדעת,
תודה

מה שאני ממליץ כל הזמן למי שלא אוהב וינדוס 10, שיעשו גיבוי image (הנה מדריך מהניק @פרסומון על גיבוי image), ישדרגו (עדיף התקנה נקיה), ושישחזרו הגיבוי, ככה שומרים האפשרות של וינדוס 10 בחינם (נשמר על שרתי מיקרוסופט מפתח מוצר בשביל המחשב זו, ז"א בדקה שמשנים משהו בססי [כמו לוח אם] של המחשב זה יפוג), וגם נשארים עם וינדוס 7, אבל מה שברור עדיף 10 מעל 7.

נכתב ע"י rachelna;2145305:
1. אז למה כמעט כל מי שאני שואלת ממליץ להשאר על ה7?
2. ואם זה עובד מעולה, גם ה7 עובד מעולה אז למה לשדרג?
1. אנשים פוחדים מדברים חדשים, וגם בהתחלה היו כמה באגים, אבל מאז עבר כבר שנה ו99.9% מהבאגים תיקנו (נראה לי שאפי' 100%), וכהיום זה מערכת הפעלה מאוד נוח.

2. אבטחה ועוד המון דברים מתחת המכסה.

נכתב ע"י מטאלי;2145727:
1. לא מזמן התקנתי למישהו windows 10, ליתר דיוק הוא שידרג לי לבד, והיו בו הרבה בעיות ובאגים...
2. שמעתי windows 10 עדיין בהרצה ובדיקות ורק באוגוסט הוא ישווק רישמית!?!
3. עוד נקודה מי שחי עם windows 7 יהיה לו קשה להתרגל ל windows 10 מבחינת האופי המוביילי שלו...
4. ולסיום יש לדעת שאין ל windows 10 אפשרות לupdate's כמו לשאר הווידוס, מכיון שמבחינת microsoft זהו הוונידוס האחרון שהם מוציאים ובכדי להרוויח ימכרו מהיום עידכונים!על כן, קחו בחשבון שיתכן ויהיו בעיות שלא יפתרו על ידי התקנת עידכונים וכו' אלא אתם נשארים עם מוצר כמו שקבלתם!
5. אלו דברים ששמעתי ממקור מהימן אך יתכן שטעה,
6. בכל מקרה אפשר לעשות שיחזור לשבע אם לא הלך עם עשר!
בהצלחה!

1. הנה כתבת הסיבה, שידרוג. כולם ממליצים על התקנה נקייה, לעשות התקנה נקייה ולקבל את וינדוס 10 כאילו עבר שידרוג אפשר ע"י מדריך זו.
2. שטיות, ת'האמת יש גירסה של וינדוס 10 שזה תמיד בבדיקות זה נקרא insider, אבל זה לא הגרסה הרגילה שכולם מקבלים (אפשר להיכנס לזה בחינם, בהגדרות המחשב).
3. ב10 הם שיפרו את זה הרבה מאוד. (תיקנו הרבה מהטעיות שלהם של וינדוס 8/8.1)
4. יש יש, והעדכונים לא עולים|יעלו כסף, מה שכן היה, היה בעי' להפסיק העדכונים שירדו אוטומטי. (יש הרבה דרכים).
5. ההוא צריך בדיקה ;)
6. רק בתוך החודש הראשון, ובתנאי שלא מחקו הקבצים.

נכתב ע"י OR_Design;2145999:
ואוו. התבלבלתי לגמרי
1. תכף העדכון לא יהיה בחינם?
2. דווקא עד עכשיו שמעתי מכמה שלא כ"כ מומלץ לעבור ל 10 (לאו דווקא מהפורומים כאן..)
וכאן כמה ממליצים כי אח"כ ממילא כולם יצטרכו לעבור ואז זה יהיה בתשלום (הבנתי נכון?)
אם כך,

3. איך משדרגים בצורה מבוקרת כמו שרשמו כאן , כדי שלא יהיו תקלות?
יש הוראות מיוחדות?
1. עדכונים יהיו בחינם.
2. נכון.
3. הדרך הכי טוב להתקין וינדוס זו ע"י התקנה נקייה, עי' במדריך זו (קבלת וינדוס 10 בהתקנה נקייה כאילו שזה עבר שידרוג)

מקוה שמספיק ברור.

בהצלחה רבה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2145906:
ווינדוס 10 לאחר השדרוגים האחרונים, עובד מצויין חלק וללא כל תקלה. מנסיון אישי עם אותו המחשב שלפני חצי שנה לא עבד טוב עם 10, וכעת עובד מצויין. אין שום מניעה מלשדרג.

ווינדוס 10 משווק רשמית לפני המון המון זמן. מה שכתב מישהו לגבי אוגוסט, זה רק עידכון משמעותי שמייקרוסופט תוציא בשני לאוגוסט...

לגבי התקלות שלא יהיה להם פתרונות וכו' וכו' וכו', אין צורך להאריך, אבל זה כמובן דברים שאינם נכונים, ובמקרה הטוב שטויות.... חיקוי של אנדרואיד?!? הדברים ברורים..

לגבי גירסת המערכת. אכן 10 זו המערכת האחרונה, שרק תשודרג ע"י מייקרוסופט.

מה הכוונה רק תשודרג?
לא יצאו 11 12 ...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;2146140:
מה הכוונה רק תשודרג?
לא יצאו 11 12 ...?

לא. רק builds חדשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2146002:
מרגישים מצוין :)

חכו חכו, מעכשיו הגרסאות החדשות של כרום לא תומכות ב-XP. עוד כמה זמן תשארו שם?
טוב, לפחות זה ברור שאחריו תעברו ישר ל-10.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2146091:
1. הנה כתבת הסיבה, שידרוג. כולם ממליצים על התקנה נקייה, לעשות התקנה נקייה ולקבל את וינדוס 10 כאילו עבר שידרוג אפשר ע"י מדריך זו.

תודה asf היית ברור לחלוטין, תגיד, האם יתכן שהמחשב ההוא ששודרג ולא הצליח היה עם ווינדוס לא חוקי ולכן הגיב ככה???
ועוד שאלה, שמעתי שאפשר לשדרג, ללא התקנה נקייה ואחר כך לעשות ניקוי דיסק שזה יוצא כמו התקנה נקייה, נכון או לא???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאלי;2146351:
תודה asf היית ברור לחלוטין,
1. תגיד, האם יתכן שהמחשב ההוא ששודרג ולא הצליח היה עם ווינדוס לא חוקי ולכן הגיב ככה???
2. ועוד שאלה, שמעתי שאפשר לשדרג, ללא התקנה נקייה ואחר כך לעשות ניקוי דיסק שזה יוצא כמו התקנה נקייה, נכון או לא???

1. לא, מקסימום מה שיכול לקרות מוינדוס לא חוקי בעת שידרוג, זה שהוינדוס 10 לא יהיה מופעל [בחינם], הבעיות בעת שידרוג קוראים לכולם (כן חפשו בפורומים זה נושא מדובר מאוד מואד, כולם ממליצים על התקנה נקייה [אם לא בעת השדרוג לפחות תיכף אחרי השדרוג])

2. לא מה שידוע לי, הבעיות הרבה פעמים הם דרייברים לא תואמים ועוד הרבה דברים שאני לא יודע שלמעשה עושה בעיות.

• הוסף לסימניות
אני אישית מבסוט מווינדוס 10. ללא ספק מהיר יותר, מהסיבה הפשוטה שיודע לנצל טוב יותר את החומרה במחשב.

לשאלתך - כל התוכנות עובדות חלק לחלוטין, ללא שינוי ניכר מווינדוס 7 הקודם שהיה לי.

• הוסף לסימניות
אני קניתי מחשב חדש לא מזמן וקיבלתי אותו עם וונדוס 10 וההבדל לה היה כזה משמעותי..
מה שכן יש פלוס ענק בוונדוס 10 על 7 שהוא פחות כבד ומה שיוצא מזה שהמחשב טס...

• הוסף לסימניות
ממש תודה ראיתי את המודעה הזאת ממש לפני שעשיתי את השידרוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה