ווינדוס קלקל האייפוד שלי

• הוסף לסימניות
חברתי האייפוד נאנא שלי למחשב וקפץ חלון סרוק ותקן (מומלץ) או המשך לחצתי על סרוק ומאז האייטונס לא מצליח להתחבר להאייפוד ורושם לי לאפס האייפוד (הכל יאבד) אבל זה כן מופיע לי כמו דיסק רגיל במחשב שלי.
אשמח מאוד לכל עצה תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם יש לך את כל המוזיקה באייטיונס אז מה הבעיה לאפס?

• הוסף לסימניות
לצערי איני יודע איך לעזור לך, אך רק אוכל לכתוב לגבי העתיד.
ראשית למכשיר כשלך אין צורך כלל לעשות "סרוק ותקן"
ועכשיו סתם עצה טובה: כאשר עושים סרוק ותקן המערכת מחפשת סקטורים פגומים וכאשר כאלה נמצאים נוצר בכונן תיקית מערכת מוסתרת בשם found.000 שמכילה קבצי שגיאה, מה שאומר שאם נמחק קובץ מחמת הסריקה אי אפשר לתקן אותו כי נכתב עליו.
לכן סריקה יש לעשות באופן אחר:
רושמים בהפעלה (התחל+R):
CHKDSK X: /F
X = אות הכונן הרצוי לסריקה
ואישור...
אם תופיע שאלה באנגלית האם ליצור קבצי שגיאה יש ללחוץ על N (במקלדת) ו Enter

• הוסף לסימניות
יש לי כמה תוכנות שהם תחלופות לאייטונס (חלקם לתקופת ניסיון), אולי הם יזהו (יש לי עוד חוץ ממה שצרפתי, תעדכן אם זה עזר)

קבצים מצורפים

• באנגלית - לא זקוק לחיבור לרשת.zip
    30.5 MB · צפיות: 140
  • הוסף לסימניות
לצערי איני יודע איך לעזור לך, אך רק אוכל לכתוב לגבי העתיד.
ראשית למכשיר כשלך אין צורך כלל לעשות "סרוק ותקן"
ועכשיו סתם עצה טובה: כאשר עושים סרוק ותקן המערכת מחפשת סקטורים פגומים וכאשר כאלה נמצאים נוצר בכונן תיקית מערכת מוסתרת בשם found.000 שמכילה קבצי שגיאה, מה שאומר שאם נמחק קובץ מחמת הסריקה אי אפשר לתקן אותו כי נכתב עליו.
לכן סריקה יש לעשות באופן אחר:
רושמים בהפעלה (התחל+R):
CHKDSK X: /F
X = אות הכונן הרצוי לסריקה
ואישור...
אם תופיע שאלה באנגלית האם ליצור קבצי שגיאה יש ללחוץ על N (במקלדת) ו Enter

גם קבצים שנוצרו על ידי הסריקה הזאת ניתן לשחזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה