ווינדוס 11 יוצא מחר 05/10

• הוסף לסימניות
ווינדוס 11 יוצא מחר,
שאלתי היא: האם יש כבר מישהו שהתקין את ווינדוס 11 ויוכל לומר אם מומלץ להתקין, או לחכות להמשך?

• הוסף לסימניות
התקנתי את גירסאות האינסייד, הם לא היו מושלמות, בעיקר מבחינת העברית, והיו המון עידכונים. בכללי גם יש כמה דברים שצריך להתרגל אבל בסה"כ זה אמור להיות (בעתיד) סביר.

• הוסף לסימניות
המחשב מציע שדרוג מ10 ל11, השאלה אם לקבל את ההצעה, בשידרוג הקודם ל10 המחשב היה צריך פירמוט אחרי זה

• הוסף לסימניות
בכל דבר חדש (במיוחד עם הניסיון שיש לנו מעידכוני וינדוס 10) יש באגים,
אז למה לא לחכות...
אין ספק שיש מספיק אנשים שיתנסו בשבילך בתקופה הקרובה.

• הוסף לסימניות
אם זה מחשב לעבודה
לא הייתי ממהר להתקין ישר עליו עד אחרי שנראה מה קורה עם הבאגים וכו
ברור לכולם שזה לא תהיה גירסה אפויה במלואה...

• הוסף לסימניות
למשל לדוגמה דבר ששמעתי. שאין אפשרות לזרוק קבצים לתוכנות דרך הסמל בשורת המשימות למטה.
אותי למשל זה היה משגע עם הייתי עובר. (למשל כל התוספות שלהם שמיועדות לגיימינג לא מענינות אותי..)
לכן כדאי לחכות, כי בהמשך בטוח יתקנו את זה. (בטח יהיו עוד באגים ודברים שפתאום לא יעבדו...)

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להתקין?
בעדכונים רק כתוב לי שאני יכולה אבל לא כתוב איפה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מאוד אוהב טכנולוגיה,
אז שדרגתי לווינדוס 11,
ואני סבבה אם זה,
צילום מסך 2021-10-06 073441.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה