ווינדוס 7 לא מזהה כונן דיסקים

• הוסף לסימניות
יש לי כונן דיסקים של סמסונג, והווינדוס 7 מסרב לזהות אותו, רק על מצב שהווינדוס על "מצב בדיקה", הוא כנראה רוצה הרשאות וחתימה דיגיטלית על הכונן, ובדקתי באתר של סמסונג ולא מצאתי שום דרייבר תואם לכונן.
אין לי בעיה להשאיר אותו על מצב בדיקה, רק אני מקוה שהוא לא מוריד לי מהביצועים של המחשב, וגם יש את הכיתוב המעצבן בשולחן עבודה "test mode windows 7 build 7601".
נכנסתי לעזרה של ווינדוס, יש שם כלי להסיר את הטקסט הזה, אבל הבעיה חוזרת לאחר מכן שהוא לא מזהה את הכונן.
יש לציין שגם כונן דיסק וירטואלי (כגון אלכוהול או דיאמונד) הוא מסרב לזהות רק על מצב בדיקה.
מישהו נתקל פעם בדבר כזה? יש פתרון לזה?
תודה!

• הוסף לסימניות
בניהול דיסקים הוא מופיע?

• הוסף לסימניות
לא. רק כשהוא על מצב בדיקה.

• הוסף לסימניות
תעדכני את כל הדרייברים של הלוח אם.

• הוסף לסימניות
הלוח אם מעודכן, זה נשמע משהו יותר מורכב, הבנתי שזה בעיה נפוצה, אבל עדיין לא מצאתי לזה פתרון ממשי.

• הוסף לסימניות
האמת שזה מוזר מאוד, אבל זה לא אמור לפגוע בביצעים , זה לא דומה בכלל ל מצב בטוח.
ואם הכיתוב מפריע לך , אפשר בקלות להסיר אותו

עיין כאן

http://support.microsoft.com/kb/2509241/he

• הוסף לסימניות
כפי שציינתי: נכנסתי לעזרה של ווינדוס, יש שם כלי להסיר את הטקסט הזה, אבל הבעיה חוזרת לאחר מכן שהוא לא מזהה את הכונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה