כללי ווינדוס 7

• הוסף לסימניות
לאחרונה המחשב קצת נהיה איטי, הטכנאי ממליץ להחליף לוווינדוס 7 מקורי +כרטיס מסך טוב והוא מתחייב לי שזה יהיה בסדר,
לאלה שמשתשים עם ווינדוס 7, איך זה ? עושה בעיות ? לא עושה בעיות ולא טוב? פצצה?
האם כדאי לי להחליף מ-XP לווינדוס 7 ?

• הוסף לסימניות
הי שרול, ראשית היותו של הווינדוס מקורי לא קשורה כלל, מקורי ולא מקורי עובדים אותו דבר, זה רק גנוב...

לגבי כרטיס מסך טוב, זה בהחלט יכול לעזור.

מנסיוני, אחרי שהתקנתי את ווינדוס 7 והייתי איתו מספר חודשים, אני יכול לומר לך שהוא יפה מאוד ועובד די טוב, אבל אני חזרתי לxp כי הוא תומך יותר בדברים ישנים, וגם עובד חלק!!! יותר מאשר ה-7.

אני מודע לזה שיש שיחלקו עלי, אבל זו דעתי

• הוסף לסימניות
חולק על נתוש..
אני ממש אוהב את ה-7, ולא מרגיש בו שום בעיות של מהירות (עם המחשב שלי זה לא כל-כך חכמה..)
אבל גם בבית על מחשב איטי להחריד, התקנתי את ה-7 ואני לא רואה העמסה כבדה כמו שהיה קורה אם הייתי מתקין את ויסטה ה"י...

עם המחשב תומך + בהתקנת ווינדוס 7, הייתי הולך על כך.

• הוסף לסימניות
חולק על נתוש..
אני ממש אוהב את ה-7, ולא מרגיש בו שום בעיות של מהירות (עם המחשב שלי זה לא כל-כך חכמה..)
אבל גם בבית על מחשב איטי להחריד, התקנתי את ה-7 ואני לא רואה העמסה כבדה כמו שהיה קורה אם הייתי מתקין את ויסטה ה"י...

עם המחשב תומך + בהתקנת ווינדוס 7, הייתי הולך על כך.

• הוסף לסימניות
לגבי תוכנות ישנות אולי זה נכון,
אבל מבחינת ה'עובד חלק'
אני הרבה יותר נהנית מהwindows 7
מתמודד עם תקלות הרבה יותר טוב, נותן יותר שליטה, יותר אופציות
מהיר ונוח למשתמש
וגם מגן יותר על המחשב
לדעתי מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
אני נשאר נאמן לXP ;)
יכול להיות שיש כמה וירוסים על המחשב, או שצריך לנקות אותו פיזית מאבק..
מה הכרטיס החדש שהוא מציע לך? יש לך מושג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה