ווינדוס XP

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב אחד שזה ווינדוס XP ויש לזה סיסמא על administrator ואני לא יודע את זה.
במצב בטוח זה לא עובד לשנות את הסיסמא.
איך פורצים את הסיסמא?

• הוסף לסימניות
יש און קי - שעליו מותקן המערכת ההפעלה בטור מנהל, וכשמגירים למחשב שהאון קי יעלה בהפעלה של הווינדוס, אז זה ישתלט לך על האדמין-
"רק" - תצטרך לנסות להשיג את האון קי הזה - או שתחפש ברשת - יגעת ומצאת - תאמין...

• הוסף לסימניות
יש תוכנה פשוטה שפורצת סיסמאות של ווינדוס, רק אני לא יודע אם תוכל לשנות אחרי זה את הסיסמה למשהו אחר...

• הוסף לסימניות
עדיין זקוק לעזרה?
שלום לכבודו אשר על פי שמו עליו להיות 'רץ כצבי', רק שלכמה מהאשכולות דכאן - הגעת באיחור משמעותי.
לדגומ', האשכול הנוכחי בו אנו כותבים - דובר בו לאחרונה בשנת 2017!.
ע''פ חוקי הפורום (וע''פ ההיגיון הפשוט) אין שום טעם סיבה ועניין להקפיץ אשכולות ישנים כ''כ.

תודה!

• הוסף לסימניות
שלום לכבודו אשר על פי שמו עליו להיות 'רץ כצבי', רק שלכמה מהאשכולות דכאן - הגעת באיחור משמעותי.
ע''פ חוקי הפורום (וע''פ ההיגיון הפשוט) אין שום טעם סיבה ועניין להקפיץ אשכולות ישנים כ''כ.

תודה!
ולכן?
חוק היושן או משהו חל כאן בפרוג?
לכן שאלתי.
תודה על "רץ כצבי" אני אחשוב על זה.

• הוסף לסימניות

תודה!
בנוסף.
התמיכה עבור Windows XP הופסקה בשנת 2012. אם אינני טועה.
ועדיין בשנת 2017 מדברים עליה.
אני אמנם צעיר יחסית. (22) אך אני מבין את הצורך לחזור בזמן נוסטלגית למערכות הפעלה שכבר אינם.
ולכן אני כאן עבור כל שאלה.
אני מקווה שזה בסדר מבחינתך "אין דופי"
שמך, אני מקווה מעיד על אופיך.

• הוסף לסימניות
שלום!
אין לי מספיק הרשאות כדי להגיב בכל פורום.
ולכן אינני יכול לפרסם כל דבר.
אשמח אם תוכלו לפרסם ואף לענות על הסקר הבא.
מיהו חרדי בעינך?
הסקר כעת אינו למטרת מחקר.
אלא לשימושים פנימיים יותר. ואולי בהמשך אף למטרות מחקר.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שלום!
אין לי מספיק הרשאות כדי להגיב בכל פורום.
ולכן אינני יכול לפרסם כל דבר.
אשמח אם תוכלו לפרסם ואף לענות על הסקר הבא.
מיהו חרדי בעינך?
הסקר כעת אינו למטרת מחקר.
אלא לשימושים פנימיים יותר. ואולי בהמשך אף למטרות מחקר.
תודה רבה.
הועבר ל'איש את רעהו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה