ווינדורס XP היכן?

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר חנות מחשבים בירושלים שמוכרת מחשב עם אפשרות להתקנת ווינדרוס XP?
(משרד החינוך לא מותן תמיכה בתוכנות שלו למחשבים מתקדמים יותר) דחוף! תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כל מחשב שקונים ניתן להתקין עליו איזו מערכת הפעלה שרוצים.

• הוסף לסימניות
מנבס עובד על XP MODE אתה יכול להתקין בכל 7 - הם תומכים בזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;919995:
זו מערכת ההפעלה הכי מהפכנית של חברה בשם מיקרוסופט.
(במילים אחרות: עוד לא כולם עברו לוינ. 8)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;920038:
זו מערכת ההפעלה הכי מהפכנית של חברה בשם מיקרוסופט.
(במילים אחרות: עוד לא כולם עברו לוינ. 8)

אני צוחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.

אבל סתם שאלה-בין 8 ל-XP יש את 7..
אתה בא לומר לי שיש כאלו שעדיין נמצאים בעבר הכל כך רחוק??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;920339:
אני צוחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.

אבל סתם שאלה-בין 8 ל-XP יש את 7..
אתה בא לומר לי שיש כאלו שעדיין נמצאים בעבר הכל כך רחוק??
אכן כן, ובפרט בציבור שלנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה