ווינודס 10

• פותח הנושא 5959
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 7 כדאי לי לשדרג לווינדוס 10?
בעתיד יקחו על זה כסף?
ובהווה זה כדאי?

• הוסף לסימניות
לא רואה שום סיבה עקרונית לשדרג מ 7 ל 10 אלא אם כן יש צורך ספציפי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5959;2114327:
יש לי ווינדוס 7 כדאי לי לשדרג לווינדוס 10?
בעתיד יקחו על זה כסף?
ובהווה זה כדאי?
משיקול של נוחות תלוי בכם.
מצד המערכת לא כזה מומלץ לעבור. טוב לכם ב7 תישארו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2114377:
לא רואה שום סיבה עקרונית לשדרג מ 7 ל 10 אלא אם כן יש צורך ספציפי.
לענ"ד, לבינתיים, אין מעלות מיוחדות שיצדיקו את המעבר. מלבד שיקול הנוחות ומהירות.

• הוסף לסימניות
תעשה מחיצה חדש על המחשב ותתקין על זה וינדוס 10 כמו שבמדריך המצורף http://www.prog.co.il/showthread.php?t=237353 ככה אם בשנים הקרובות אתה תרצה להתקין וינדוס 10 אתה תקבל את זה בחינם (עכשיו לעשות את זה בטח לא יזיק)

• הוסף לסימניות
וואלה אני רואה בסוף כולכם מסכימים איתי, אני כתבתי על זה עוד כשההתלהבות שלכם הייתה בשיא שאני לא יתקין מערכת הפעלה חדשה עד לפחות חצי שנה אחרי שהיא יוצאת ואז נראה מה אומרים.

הנה אשכול אחד שמצאתי מהזמן ההוא:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=213741&highlight=%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1&page=3

והנה עוד אחד:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=222616&highlight=ווינדוס&page=2

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד , ויש כבוד.

אני לא הסכמתי איתך אז וגם לא היום.

אני עם 10 כבר מה TECHNICAL PREVIEW הראשון, ואני לא חשוב שהתקנתי 7 כבר כמה חודשים.

• הוסף לסימניות
גם לי בעבר ה10 לא עבד כמו שצריך, ולכן כל מי ששאל, כתבתי שלא מומלץ.
אבל לפני כחודש הגרתי ל10 התקנה נקייה, והכל חלק ותקין.
העידכונים האחרונים פתרו את כל הבעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2116134:
עם כל הכבוד , ויש כבוד.

אני לא הסכמתי איתך אז וגם לא היום.

אני עם 10 כבר מה TECHNICAL PREVIEW הראשון, ואני לא חשוב שהתקנתי 7 כבר כמה חודשים.
עזוב 7 הוא באמת כבר נהיה ישן, אני מעדיף את 8.1 בתוספת classic start menu.

• הוסף לסימניות
קרה לכם פעם שבהתקנת 8.1 אין אפשרות לדלג על מפתח מוצר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2116152:
עזוב 7 הוא באמת כבר נהיה ישן, אני מעדיף את 8.1 בתוספת classic start menu.

ישן או לא ישן זה לא משנה, משנה הטיב והנוחות [ע"ע windows xp שעד היום עוד תמצא אנשים שלא יעזבו אותו לעולם, ולעומתו הויסטה שאני לא מכיר אפילו אחד שמשתמש בו]

נכתב ע"י דודכהן;2116222:
קרה לכם פעם שבהתקנת 8.1 אין אפשרות לדלג על מפתח מוצר?

כן, יותר נכון, התקנתי פעם אחת וביקש מפתח מוצר, בשביל להמשיך את ההתקנה אתה יכול להכניס לו סיריאל שנמצא באינטרנט למרות שהסיריאל לא יפעיל את הוינדוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;2116841:
ישן או לא ישן זה לא משנה, משנה הטיב והנוחות [ע"ע windows xp שעד היום עוד תמצא אנשים שלא יעזבו אותו לעולם, ולעומתו הויסטה שאני לא מכיר אפילו אחד שמשתמש בו]

.

משנה מאוד מאוד.
תעזבו את נושא הממשק של 10 שאפשר לאהוב או לא, זה הנושא התפל.

הטכנולוגיות החדשות שהם הטמיעו מ"תחת למכסה המנוע" רבות מאוד.
אולי אעלה את אחכ רשימה מפורטת , זה המון דברים , הרבה מאוד קשורים לאבטחה.

בכלל הם מבחינתם כבר נטשו לגמרי את וינ7 לפני כמה כשנה, זה עניין של זמן קצר שכולם יעברו ל 10 , אז מה העניין בכלל , רק כדי לדחות את זה בשנה/חצי שנה ?

משהוא זוכר בכלל מה זה XP ?
שאני אעלה את כל האשכולות של אנשים שהתעקשו להשאר בXP ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה