סינונים וויפרי 3 של נטפרי עם סים של 019, האם יש בעיות גלישה?

• הוסף לסימניות
מישהו התקין וויפרי 3 עם סים של 019 בזמן האחרון? האם יש בעיות גלישה?
כי לי לפני כמה חודשים תקופה עבד טוב, אח"כ לא נתן בכלל לגלוש, נטפרי אמרו שזה בעיה למי שהתקין בזמן מסויים
אני רוצה שוב להתקין וויפרי 3 ולכן חשוב לי לדעת אם מישהו התקין בזמן האחרון וזה בסדר
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לי יש מידי פעם ניתוקים(מאוד מעצבן ולא נעים אם זה קורה באמצע זום..) ובאופן כללי גלישה איטית
ניסו לפתור לי את זה אבל לא השתפר משמעותית :(

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן התקנת וויפרי 3?

• הוסף לסימניות
לפני בערך 4 חודשים

• הוסף לסימניות
מישהו התקין וויפרי 3 עם סים של 019 בזמן האחרון? האם יש בעיות גלישה?
כי לי לפני כמה חודשים תקופה עבד טוב, אח"כ לא נתן בכלל לגלוש, נטפרי אמרו שזה בעיה למי שהתקין בזמן מסויים
אני רוצה שוב להתקין וויפרי 3 ולכן חשוב לי לדעת אם מישהו התקין בזמן האחרון וזה בסדר
תודה מראש
נדמה לי שהם נותנים עד 48 שעות נסיון ואפשר להסיר ללא תשלום תנסו אם אין לך ויפרי כלל על במחשב

• הוסף לסימניות
ראיתי איפה שהוא לפני כמה חודשים שוויפרי 3 לא מסתדר טוב עם 019
תנסה להסיר ולהתקין וויפרי 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה