וולדורף אסטוריה

• פותח הנושא kinly
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יודע מה ההכשר?
איך האוכל שם?
ומה המחירים?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמכיר?
זה דחוף לי

• הוסף לסימניות
מדובר באחד המלונות היוקרתיים בירושלים
מסתמא גם האוכל ברמה מאוד גבוהה ובהתאם..
מחירים מתעדכנים כל הזמן תוכלי לבדוק איתם : 02-542-3333
כמו כן גם לגבי כשרויות.

• הוסף לסימניות
יש להם תפריט יוקרתי שאסור להם לשנות בגלל הרשת והמותג
ולכן הם לא יכולים לקבל הכשר רישמי (בגלל כמה רכיבים)
אבל ההנהלה חרדית בעיקרון, ושמעתי שאפשר לשאול את המשגיח שם על כל מנה

• הוסף לסימניות
האוכל טעים מאוד ויקר מאוד
מהשורה הראשונה
לא זוכרת הכשר אבל מהבעיה להתקשר לשאול

• הוסף לסימניות
נראה לי רבנות ירושלים מהדרין, אבל לא סגורה על זה.
ולגבי מחיר, לרוב יותר זול להזמין דרך סוכנים ולא ישירות במלון.

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי - מבפנים, רמת הכשרות שם גבוהה, כמו העדה החרדית, אך הרשת לא מאפשרת את החותמת...
אבל לא לוקחת אחריות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1481107:
לפי מה שידוע לי - מבפנים, רמת הכשרות שם גבוהה, כמו העדה החרדית, אך הרשת לא מאפשרת את החותמת...
אבל לא לוקחת אחריות...

כך גם אני שמעתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1480801:
מי יודע מה ההכשר?
איך האוכל שם?
ומה המחירים?
תודה רבה!!

שמיטה לחומרא -(יבול חו"ל)
אוכל מעולה ויקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה