- הוסף לסימניות
זה לא כ"כ משנה בדרך כלל מה רשום שאמר הלקוח.. אלא מה שמחליט הרופאזה די מרתיח.
כמו כל הפעם שדחקו פה לחתום ולא נתנו מספיק זמן לקרוא...
וכשקראתי ראיתי שהפרוטוקול חלקי מאוד.
זה לא כ"כ משנה בדרך כלל מה רשום שאמר הלקוח.. אלא מה שמחליט הרופאזה די מרתיח.
כמו כל הפעם שדחקו פה לחתום ולא נתנו מספיק זמן לקרוא...
וכשקראתי ראיתי שהפרוטוקול חלקי מאוד.
לא צריך עילה לערעור - כל אחד יכול לערערזה יכול להיות עילה לערעור
לא יעזור לי לדחות אני שואל אם יש אפשרות שיקבעו לי קצבה בוועדה בלי נוכחות
יכול להיות שלא יתעקשו לראות את הילד בתביעה על תלות בזולת (מרטיב, לא מתרחץ לבד, לא עצמאי וכו')?כבר זומנתם לועדה?
השאלה למה זומנתם לועדה.
אם קיבלתם זימון סתם, כי התחשק לפקיד / לרופא, תוכלו לנסות במכתב מנומק להגיש בקשה לקיים את הועדה ללא נוכחות. רק שלא ישתמע שם נסיון התחמקות. הניסוח צריך להיות דיפלומטי ומחושב.
יתכן שתקבלו אישור לכך, יתכן ולא. ואז אין ברירה.
[מנסיון של השבוע האחרון: המשפחה קיבלה סירוב לבקשה שלא להגיע,אולם בבוקר התביעה כשהתקשרו לוודא שהם אכן מגיעים ואם יוכלו להקדים בשעה, ואז, בשיחת הטלפון הם שוב ביקשו להגיע ללא הילד. הפקידה הלכה לשאול את הרופא וחזרה עם תשובה: אפשר להגיע ללא הילד. לסקרנים: התקבל כבר אישור לזכאות מלאה. כולל רטרו. ברוך השם.]
אם זומנתם כי המסמכים לא מספקים, ובעצם התביעה בסימן דחיה, רק שחוקית אי אפשר לדחות בלי ועדה.. [ואז הועדה היא רק לצאת ידי חובת ועדה. לא שישמעו אתכם שם או משהו.] אז אתם כבר בפלונטר. תנסו לדחות ולדאוג בינתיים למסמכים טובים יותר.
כשמה כן היאלמי שיודע, מה זה אומר בדיקה פיזית?
יש לי ועדה שבוע הבא...
לי היהלמי שיודע, מה זה אומר בדיקה פיזית?
יש לי ועדה שבוע הבא...
תודה על התשובה,לי היה
בדקו פיזית את הדברים שבמסמכים
למשל בקשו לראות איזה טווח אפשרי להזיז רגליים או ידיים כמו רופא שבודק
כנראה תלוי בסוג המחלה אבל יש דברים שהנכות נקבעת לפי מצב פיזי
תסתכלי בספר הנכויות של ביטוח לאומי בפרק שמתאים לך ותראי מה הקריטריונים
בהצלחה
עכשיו אני בודקת לא רשום לי בהזמנה שקיבלתי שזה פיזי
רק רשום הנך מוזמנת לועדה רפואית
אז אולי זה שונה
אפשר לראות פה כמה אחוזים עולים ויורדים על כל ליקויתודה על התשובה,
האם אני צריכה להקפיד על משהו בבדיקה?
רפיון שרירים או משהו?
כי הבנתי שעל כל ממש דבר קטן הם מורידים הרבה אחוזים.
כנ"ל בועדת ניידות.
יש לי שתי ועדות השבוע...
לא יודעתתודה על התשובה,
האם אני צריכה להקפיד על משהו בבדיקה?
רפיון שרירים או משהו?
כי הבנתי שעל כל ממש דבר קטן הם מורידים הרבה אחוזים.
כנ"ל בועדת ניידות.
יש לי שתי ועדות השבוע...
מה שנראה לי חשוב להיות ממוקדיםתודה על התגובות
האם יש טיפים מיוחדים?
מה כדאי לומר, או מה עדיף לא לומר?
הועדה היא על נכות שמשתפרת אחרי תאונה.
קודם קיבלתי בלי ועדה 80%.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים