אם כבר פרסמת על מוזיאון האוצר האם מותר להשתמש בתמונות ששם הם תמונות חינמיות?נכתב ע"י א-ירושלמית;1776301:בקשר למוזיאון האוצר: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=208408
ואם את רוצה להביא לפה את כל הטינופת הכללית במסווה חרדי, אולי עדיף שתלכי לבד מאשר שתורידי את הרמה פה.
אני מספיק ותיקה בפורום כדי לקבוע שהגבולות נפרצו על ידי כאלו שחושבים שמותר ומותר ומותר.
נכתב ע"י יונה יונה;1776466:לבעלים. (משפחת דיקמן כמדומני).
כל עוד אין מהם הוראות בנושא אל תעירו ואל תחנכו כאן.
אני לא גולשת כאן ע"מ לקבל חיזוקים ביר"ש את זה אני עושה מול הספריה התורנית.
זה ברור לך שחלק מהתמונות שיש "באוצר" לא היו עוברות פה בפורום.נכתב ע"י א-ירושלמית;1776301:בקשר למוזיאון האוצר: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=208408
ואם את רוצה להביא לפה את כל הטינופת הכללית במסווה חרדי, אולי עדיף שתלכי לבד מאשר שתורידי את הרמה פה.
אני מספיק ותיקה בפורום כדי לקבוע שהגבולות נפרצו על ידי כאלו שחושבים שמותר ומותר ומותר.
נכתב ע"י א-ירושלמית;1776620:GRN, בבקשה אל תעני בשמי.
התמונות שם הורדו מפינטרסט, מויינו, ורובן אינן איכותיות בעליל, אלא משמשות להשראה גרידא.
אם יש לך שימוש בנישה הזאת - בבקשה.
מעבר לזה - לא בטוח שיענה על דרישה בסיסית באיכות...
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1776944:מה רע בהתחזקות? שיצאתם במתקפה כ"כ חריפה ומביישת למי שמתחזק דרך האתר?
אנחנו קודם כל פורום חרדי ואח"כ פורום מקצועי, היהדות היא בנשמתינו ואנחנו לא יכולים בלי להכניס אותה תוך כדי דיבור, מה אתם יודעים על מצות זיכוי הרבים?
הרב שטינמן אמר שהברכה הכי טובה לאדם זה לברך אותו שיזכה לזכות את הרבים
הלואי עלי כל הזכויות של משפחת דיקמן זוכים שהפורום שלהם עושה, הם לא צריכים לעבוד קשה ובזכות הפורום שלהם קורים כ"כ הרבה דברים טובים, והם מזכים את הרבים בקלות
מתחיל בחסדים לאין ספור בפורום איש את רעהו ועובר דרך התחזקות במצוות
אתם רוצים לבטל להם את הזכויות האלו?
האם ידעתם כמה הודעות שלחו לי נשים על התקרבות לה' עקב אשכולות שהיו פה ?
האם חלמתי להיכנס לכל נושא הצניעות לולא פרוג?
אתם מזלזלים בזה?
הייתי מציעה להנהלה שיהיה פורום לעניני יהדות, ששם מי שרוצה לפרסם מודעות בעניני יהדות או סתם חיזוקים קטנים יוכל לעשות את זה
וישאיר את הפורומים האחרים נקיים, לרגישים ליהדות, שקשה להם לשמוע דברי תורה וכדו'
צחקתם על הרגישות שלי לעניני צניעות והנה אתם מגלים רגישות מוגזמת לעניני יהדות ..
א. הרבה. ואני אגיד לך מניסיון רב שאין זיכוי הרבים באמת בצורה הזאת (מדיה אינטרנטית עם מטרה מוגדרת.) זה פשוט לא עומד במבחן התוצאה ולעולם כל אחד ישאר בעמדותיו, יש מגוון דרכים אחרות לחזק את הרבים.נכתב ע"י סטודיו פלאש;1776944:אתם יודעים על מצות זיכוי הרבים?
..
אני לא בטוח שאינטרנט והפורום הזה הוא לא פלטפורמה לזיכוי הרבים, כפי שאינני בטוח שטנדר עם חסידים רוקדים איננו פלטפורמה לזיכוי הרבים.נכתב ע"י השקעה;1777017:א. הרבה. ואני אגיד לך מניסיון רב שאין זיכוי הרבים באמת בצורה הזאת (מדיה אינטרנטית עם מטרה מוגדרת.) זה פשוט לא עומד במבחן התוצאה ולעולם כל אחד ישאר בעמדותיו, יש מגוון דרכים אחרות לחזק את הרבים.
ב.אני אסביר לך כי נראה שהכוונות שלך טובות . את רוצה לחזק ולהתחזק בצניעות? עשית אתר מיוחד לזה נכון? יפה. את גם מפרסמת אותו כאן, וכל עוד זה מקובל על ההנהלה- גם יפה מאוד. אז למה בעצם כאן זה לא מתאים? כי אם יהיה כאן פורום השקפה בענייני יהדות זה יהיה אסון.מודה ומתוודה שאהיה הראשונה להשתלח במי שלא חושב כמוני בנושאים מסויימים, למה? כי יש במה לכך וזה לגיטימי וכולם מדברים וחייב לענות להם. כדי לחזק אותם ולהציל את העולם כמובן. ואז תתחיל להווצר מחלוקת אישית בין אנשים שאולי יש ביניהם כרגע קשר עסקי מצויין וחביב, על רקע השקפתי, כי מי יכול לסבול את זה שאמר משהו נגד ה"אני מאמין" שלו?
עוד משהו. ההלכה הפשוטה בלבד צריכה להיות המנחה כאן כדי שהמקום יתאים לכולם. אין הלכה שאסור להגיד מגניב, ובשום מקור בעולם לא כתוב שזה פחות קדוש להגיד "ילד חלא'קה מטריף" מאשר "ילד חלא'קה יפה", כשנגיע לעולם הבא אני מוכנה לחתום ששימוש או אי שימוש בסלנג למשל יהיה טיפה, אבל רק טיפה פחות חשוב מכמה וכמה סוגיות שכמה נמנעים מהמילה מגניב יכולים להיות מובכים בהן, ולא כאן המקום לפרט מהסיבות שכתבתי.
וכיוון שאף אחד כאן לא רוצה שאתחיל לפרט מי ומי להשקפתי הם המבזבזים את ימיהם בהבל וריק (זה יכול להפתיע כמה שבטוחים שהם מושלמים ממש), בואו נמנע מפורום השקפה יהודית, ולא כי יש לנו אלרגיה ליהדות אלא בדיוק ההפך.
נכתב ע"י קקטוס;1777032:אני לא בטוח שאינטרנט והפורום הזה הוא לא פלטפורמה לזיכוי הרבים, כפי שאינני בטוח שטנדר עם חסידים רוקדים איננו פלטפורמה לזיכוי הרבים.
כל אחד משתמש במדיה כרצונו, ואין לאף אחד זכות לקבוע מהו המקום הראוי ומהו לא.
ברוכים הבאים.נכתב ע"י בפונטציאל;1777041:יש הרבה זכויות, והם שייכות להנהלת הפורום!!
ביכולתו של כל אחד לפתוח פורום וחייבים לדעת לכבד את דעת המקום כמו שלא יעלה על דעתך לעשות בבית של מארחים ככל העולה על רוחך . ואם תעשה כל ובעל הבית לא יעיף על טיל הוא ממש אדיב .
וזכותו של הפורום לקבוע את הצביון שהוא מעונין בו .
אם הייתי פותחת פורום הייתי עושה כהבנתי ואם אתה תפתח , כאן צריך לכבד!!!
גם אם הכללים הם לכאורה "שגעון " של הבעלים .
לא דיברתי על דברים שנוגדים את צביון הפורום.נכתב ע"י בפונטציאל;1777041:יש הרבה זכויות, והם שייכות להנהלת הפורום!!
ביכולתו של כל אחד לפתוח פורום וחייבים לדעת לכבד את דעת המקום כמו שלא יעלה על דעתך לעשות בבית של מארחים ככל העולה על רוחך . ואם תעשה כל ובעל הבית לא יעיף על טיל הוא ממש אדיב .
וזכותו של הפורום לקבוע את הצביון שהוא מעונין בו .
אם הייתי פותחת פורום הייתי עושה כהבנתי ואם אתה תפתח , כאן צריך לכבד!!!
גם אם הכללים הם לכאורה "שגעון " של הבעלים .
נכתב ע"י קקטוס;1777032:אני לא בטוח שאינטרנט והפורום הזה הוא לא פלטפורמה לזיכוי הרבים, כפי שאינני בטוח שטנדר עם חסידים רוקדים איננו פלטפורמה לזיכוי הרבים.
כל אחד משתמש במדיה כרצונו, ואין לאף אחד זכות לקבוע מהו המקום הראוי ומהו לא.
לא הבנתי למה התפקיד המוגדר אמור למנוע ממישהו לזכות את הרבים.נכתב ע"י השקעה;1777049:למדיה הספציפית הזאת יש תפקיד מוגדר. אם התפקיד המוגדר היה זיכוי הרבים, ספק אם הייתי משתמשת בה(כלומר רוצה לזכות ולהזדכות). כרגע התפקיד המוגדר הוא אחר.
האם זה מפריע לזה? שכל אחד יחליט לעצמו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים