נכתב ע"י אורחת לרגע;2419659:אופציה נוספת שאני עשיתי יחד עם הילדים.
לקחתי ופלה, מרחנו אותו בממרח שוקולד משני צידיו, והילדים הצמידו בסקויט לשוקולד המרוח.
אח"כ המסנו שוקולוד, וטבלנו צד אחד בשוקולד, כך שנוצרה כריכת בסקוויטים ו"דפים" משכבות הוופל.
מצפים את הוופלה בבצק סוכר
וכותבים בטוש אכיל "סידור"
לא לקח מלא זמן? (עשיתי פעם וזכור לי כפאצ'קראי לא קטן...)אופציה נוספת שאני עשיתי יחד עם הילדים.
לקחתי ופלה, מרחנו אותו בממרח שוקולד משני צידיו, והילדים הצמידו בסקויט לשוקולד המרוח.
אח"כ המסנו שוקולוד, וטבלנו צד אחד בשוקולד, כך שנוצרה כריכת בסקוויטים ו"דפים" משכבות הוופל.
מה זה בדיוק טוש אכיל ?מצפים את הוופלה בבצק סוכר
וכותבים בטוש אכיל "סידור"
נראה דומה ללורד רגיל, הכתיבה פשוטה וקלה כמו לורד רגיל-אך תלוי כמובן על מה כותבים.מה זה בדיוק טוש אכיל ?
זה ממש כותב כמו לורד? כי אחרת מנסיוני היה ממש הרבה עבודה לכתוב את המילה משוקולד, אם בכלל זה יוצא נורמלי...
לא יודעת בצק סוכר, עם בסקוויטים לקח חצי שעה-שעהלא לקח מלא זמן? (עשיתי פעם וזכור לי כפאצ'קראי לא קטן...)
אני מחפשת ביסקוויטים בגודל וופלים.מהאתר של "לב אם":
הירוק זה דף אכיל מודפס
והמילוי זה קצפת עם פודינג
(נראה לי שכשעושים ביס... אלא אם כן אוכלים את העוגיות בנפרד)
צפה בקובץ המצורף 336648
צפה בקובץ המצורף 336649
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים