ווצאפ בטבלאט

• הוסף לסימניות
רוצה לדעת האם יש דבר כזה לקנות טאבלט פשוט רק עם ווצאפ
בשביל לקשר אותו לווצאפ ווב
תודה

• הוסף לסימניות
אני יוכל לסדר את זה שיהיה רק ווטסאפ בטבלט

• הוסף לסימניות
בשביל שהזה יעבוד חייבים אינטרנט בדיוק כמו מחשב
או דרך ווי פיי או דרך סים, ואז פשוט חוסמים את הטאבלט בצורה שתהיה רק ווטסאפ

• הוסף לסימניות
אם המטרה שלך זה ווטסאפ על המחשב
אפשר גם לשים מדמה טאבלט על המחשב
ולהתקין עליו ווטסאפ

• הוסף לסימניות
אני גם מעוניין בוואצאפ, ללא צורך בסמרטפון ,(דרך המחשב או משהו אחר)
מה האפשריות שלי?

• הוסף לסימניות
כנסו לקישור מורידים את התוכנה ל PC ומתקינים. ככה זה נראה אחרי הכניסה לתוכנה כמו מסך טאבלט על המחשב,
1756212051091.png

בתוך התוכנה יש כבר את האפליקציות המוכרות, תתחברו לחשבון שלכם בפליי סטור, ומתקינים וואצאפ . מאוד קל.
בשביל לקשר בין ווצאפ לוואצאפ ווב, נכנסים לווצאפ -ומכשירים מקושרים- אפשר עם צילום מסך לסרוק את הקוד QR או אימות עם מספר טלפון

• הוסף לסימניות
1756231122362.png

יש לי כבר.
אבל נטפרי כבר מפסח אין להם התקנה וכל פעם אני מתחברת בויפי שלי למקום אחר בלי סינון כדי לחבר אותו.
אני שוקלת לעבור לאתרוג אבל הבנתי שגם שם אתרוג חוסם את זה.

• הוסף לסימניות
אני על אתרוג, וזה לא חוסם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה