וכן אי אפשר להתחבר לקבוצות בלי אישור מיוחדאין סינון על התוכן
יש אפשרות לחסימת סטטוסים
מה זה אומר סטטוסים? מה זה נותן לי שזה טוב לרמת הסינוןאין סינון על התוכן
יש אפשרות לחסימת סטטוסים
מהיכן המקור?וכן אי אפשר להתחבר לקבוצות בלי אישור מיוחד
אם מישהו שולח לך באישי במיוחדמה זה אומר סטטוסים? מה זה נותן לי שזה טוב לרמת הסינון
להעביר סרטים אי אפשר נכון?
אישור מיוחד ממי?וכן אי אפשר להתחבר לקבוצות בלי אישור מיוחד
מהרב שלהםאישור מיוחד ממי?
כשפותחים את החשבון...מהרב שלהם
אישרו לי לצרכי עבודה אז אני יוכל לקבל?אם מישהו שולח לך באישי במיוחד
ואישרו לךל כי אתה צריך לעבודה- שליחת סרטונים
תוכל לקבל...
כמו שתוכל לקבל במייל, ובאונקי בדואר
גם במייל של נטפרי תוכל לקבל לא משנה מה...אישרו לי לצרכי עבודה אז אני יוכל לקבל?
אז אם כך איזה סינון זה . זה לא שווה
מה על כל הצטרפות לקבוצה מסוימת צריך אישור מהרב ?מהרב שלהם
לא,מה על כל הצטרפות לקבוצה מסוימת צריך אישור מהרב ?
כשאתה מבקש להצטרף אז פונים אליך מהועדה ושואלים כמה שאלות אם אתה צריך קבוצות יאשרו לךמה על כל הצטרפות לקבוצה מסוימת צריך אישור מהרב ?
סליחה סליחה,רעיון בכלל לא טוב.
קצת פרטיות בלי קשר לעבירות
איזה סינון זה ?לא,
על הרעיון בכללי
יש סינון אחד ממש טוב אבל לא מספיק טוב, סתם מגניב לי לשתף אתכם
6 פעמים ביום, בלי שתדעו מתי, הוא שולח צילומי מסך מהפלאפון שלכם לאדם שהגדרתם (מישהו שבאמת מזיז לכם)
מורא שמיים כמורא בשר ודם וכו...
הנה לא כועס. בפרט שכתבו פה היום שכועס מוריד לייקסליחה סליחה,
אז לא
למה לכעוס?
זה לא בריא
המערכת מזהה אוטומטי בעיות ?אבל אם מדובר בקבוצה לא משהו, מראש יחסמו אותה
לא זוכרת את שמו, לא סינון חרדי,איזה סינון זה ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים