ווצאפ דרך פלאפון כשר שמעתם ?

• הוסף לסימניות
ראיתי לאחרונה פרסום על חברה שקוראת לעצמה ווצאפ כאל
שנותנת אפשרות לשלוח ולקבל שיחות ווצאפ דרך פלאפון כשר
מישהו שמע על זה אמין? ממליץ? פרטים ?

• הוסף לסימניות
ראיתי לאחרונה פרסום על חברה שקוראת לעצמה ווצאפ כאל
שנותנת אפשרות לשלוח ולקבל שיחות ווצאפ דרך פלאפון כשר
מישהו שמע על זה אמין? ממליץ? פרטים ?
מקפיץ

• הוסף לסימניות
גם אני שואל, והאם יש מישהו שכבר עשה דרכם?
כי אין שם אפילו אפשרות לשאול שאלות...
זה מגיע לקובץ הרשמה בגוגל

הם טוענים שיש גם אפשרות לקבוצות... וגם הגעה למייל

• הוסף לסימניות
יש לי מספר טלפון שבאמת שולח ווצאפ קולי והודעה
02-3024577
אפשר לבחור או הודעה קולית או הודעה כתובה
קודם מזינים את מספר הטלפון שרוצים לשלוח
ואז מקליטים את ההודעה
כשבוחרים בהודעה כתובה צריך לחכות שהוא יקריא את ההודעה ואז לאשר שליחה
ויש אפשרות להרשם לצינתוק ככה שיהיה אפשר לשלוח לכם בחזרה

• הוסף לסימניות
כי אין שם אפילו אפשרות לשאול שאלות...
יש שם מס' ליצירת קשר 0534196005
ודיברתי איתם
אבל אני מחפש מישהו שכבר השתמש איתם
02-3024577
אתה משתמש עם זה ? איך זה ?
חינמי או בתשלום ?

• הוסף לסימניות
ודיברתי איתם

חינמי או בתשלום ?
יש מספר טלפון שאפשר להתקשר אליו, שם מקישים את מספר הוואטסאפ, אחרי זה ישנה אפשרות לבחור האם לשלוח הודעה כתובה או קולית, ואז מקליטים את ההודעה, וגם אם בחרתם לשלוח הודעה כתובה, המערכת משכתבת.
השימוש חינמי.
חווית שימוש יפה בהחלט.
יש לציין, כי בדרך כלל ההודעה מתקבלת רק לאחר כרבע שעה...
המספר הוא: 0548470272

צירפתי תמונה איך זה מתקבל למי ששולחים לו.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250123_151740_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250123_151740_WhatsApp.jpg
    KB 455.5 · צפיות: 61
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ודיברתי איתם

חינמי או בתשלום ?
משתמשת לפעמים.
חינמי לגמרי

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי

• הוסף לסימניות
@לירז קנימח
אני רוצה להבין יותר
כשאני שולח למישהו הודעה
מה הוא רואה מספר שלי או מספר של הקו 02-3024577 ?
וכמה זה מאובטח יש לך מושג ?

• הוסף לסימניות
אין
@לירז קנימח
אני רוצה להבין יותר
כשאני שולח למישהו הודעה
מה הוא רואה מספר שלי או מספר של הקו 02-3024577 ?
וכמה זה מאובטח יש לך מושג ?
כמו שמישהו פה צילם לך ככה זה מגיע, ואין לי מושג עד כמה זה מאובטח, מצד שני - מה זה שונה מווצאפ רגיל?

• הוסף לסימניות
מצד שני - מה זה שונה מווצאפ רגיל?
וואצאפ רגיל-אף אחד לא יכול להאזין או לקרוא את ההודעות,
ובקו הזה לכאורה בעל המספר שדרכו עוברת ההודעה יכול לראות את ההודעות.
ולכן אם זה סתם הודעות אז אין בעייה, אבל לא דברים חסויים.
דרך אגב, מערכת מצוינת.
עד שזה יחסם כמו שקרא לקודמיו

• הוסף לסימניות
02-3024577
אפשר לבחור או הודעה קולית או הודעה כתובה
קודם מזינים את מספר הטלפון שרוצים לשלוח
ואז מקליטים את ההודעה
כשבוחרים בהודעה כתובה צריך לחכות שהוא יקריא את ההודעה ואז לאשר שליחה
ויש אפשרות להרשם לצינתוק ככה שיהיה אפשר לשלוח לכם בחזרה
מאתמול אני מנסה להיכנס לשלוחה 2 ולא מצליח אומר לי מצטערים השלוחה שהוקשה אינה קיימת

ידוע לך מה זה ?

• הוסף לסימניות
מאתמול אני מנסה להיכנס לשלוחה 2 ולא מצליח אומר לי מצטערים השלוחה שהוקשה אינה קיימת

ידוע לך מה זה ?
כנראה שלוחה של שמיעת הודעות שהתקבלו, צריך להרשם כדי שיהיה אפשר לשלוח לך הודעות בחזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

כולנו רוצים פלאפון כשר שעולה 700 שקל ומחזיק 5 שנים. (ולא, נגיד, חצי שנה).

לצערי, אין סיכוי שהרב
@קבר רחל ושות' יצליח.
כל השורות הבאות על דעתי בבלד, ללא אינטרסים, ובלי ידע מיוחד בתחום. אוקיי?

אין לי ספק שהיבואנים הכשרים ושות' עושים כל מאמץ לייצר דברים טובים - בהצלחה חלקית.

אין שום היתכנות כלכלית שסמסונג תייצר היום 2026 מכשיר ייעודי עבור קבוצת אוכלוסיה של 100,000 איש.
להערכתי הסיבה שפעם כן היה, בגלל שחברות הסלולר עצמן (סלקום ושאר הגנבים) פנו לסמסונג וביקשו מכשיר כזה.
זה משהו אחר, נכון? חברה שעובדת איתך וקונה ממך מאות אלפי מכשירים בשנה - זה היה מצב דאז, אני אותה כלקוח, היינו קונים מכשיר סלולר *רק* דרך סלקום/אורנג'/פלאפון. זה נתן להם כוח מיקוח. ברור שהיה לשלושת הנ"ל מילה וחצי אצל סמסונג.

הלאה;
ואת סמסונג עניין לבנות מכשיר כזה כי המאמץ היה קטנטן. הם מכרו אז כל הזמן מכשירים דומים - לכן עשו כמה שינויים; הטביעו חותמת וזהו.

אבל היום, סמסונג למשל עסוקה עם סמארטפונים, אין לה עניין לקחת פלח שוק מצומצם של מכשיר "טיפש" עם מערכת הפעלה "טיפשה", ואז לעשות אותו עוד יותר טיפש - בלי מצלמה ונגן וכו'.
ועוד למה? כי איש עסקים מרשים מאוד מישראל אומר שיקנה 100,000 כאלו? נגיד.
לישראכרט יש כרטיס אשראי בשם "בייסיק" - כרטיס נחמד בלי דמי כרטיס בהתניה של עסקה אחת לפחות, ובעיקר מה שנוגע אלי, 0% עמלות מט"ח, משמעותי למי שקונה הרבה בחו"ל.
רק מה, ישראכרט ידועה כחברה הקשה ביותר לבעלי טלפון כשר, חברת האשראי היחידה (מבין 3) שהסיסמאות בסמס לא מגיעות בהודעה קולית ואין אפשרות כזו, וכו'.
עכשיו, לא יודע במה זה תלוי, אבל בתהליך הנפקת כרטיס לפעמים הוא מאשר לשלוח קוד לאימייל ולפעמים רק לטלפון, קרוב משפחה שלי הוציא את הכרטיס, קיבל קוד לאימייל, והציע לי גם... ניסיתי להנפיק ומשום מה לי הוא לא נותן לשלוח לאימייל, התקשרתי לנציג שהתחיל תהליך, ואיפשהו לקראת סוף התהליך הנציג אומר לי את המשפט הבא:
"רגע, בעצם יש לך טלפון כשר, הכרטיס לא מיועד לבעלי טלפון כשר"
בלי שיצליח להסביר לי למה...
למעשה:
אם מישהו יכול לעזור לי להנפיק את הכרטיס, ולא דרך נסיון חוזר עד שנופלים על פקיד טוב, אשמח.
אבל יותר אשמח אם נוכל אולי לגרום ביחד לחברה היחידה שמדירה בעלי טלפון כשר להתחיל גם כן לכבד אותנו.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה