ווצאפ ללא מכשיר

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש חברה מסוימת שמחברת ווצאפ בלי מכשיר
זה בטוח לעשות דרכם?
נטפרי כבר לא פתרון לווצפ ווב.
באתרוג גם לא אפשרי.
נתיב לא מתאים לי לעבודה שלי.
זה האופציה היחידה?
אנשים עשו אצלם?

אשמח לכל מידע תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אשמח לדעת אם קומפיוצט -ווצאפ ללא מכשיר.
אנשים עשו דרכם?
זה משהו שאפשר לסמוך עליו?

• הוסף לסימניות
לי יש שירות מתאים
יכולה לדבר איתי באישי אפרט לך עליו

• הוסף לסימניות
אין לי פרימיום
פיתחתי פיתוח בשם בי אפ, כרגע בשימוש כמה חודשים והמשתמשים ב"ה מרוצים וממליצים הלאה
של שירות תחליף לווצאפ - את מקבלת ההודעות למייל, ויכולה לשלוח דרך המייל הודעות שנשלחות לווצאפ
השירות סופר נח, מגיעים מיילים מעוצבים כמו צ'ט עם הסטוריית ההודעות אחורה - מה שמאפשר לך להתמצא
יש מערכת טלפונית שאפשר לקבל בה צינטוקים על הודעת ווצאפ חדשה לשמוע הודעות ולשלוח הודעות דרכה (המערכת הטלפונית עדיין לא נכנסה לשימוש)
ועוד פיצרים חמודים שפותחו, ושבדרך להיות מפותחים (ניהול אנשי קשר, התראה על הודעות שנקראו, ועוד)

• הוסף לסימניות
פיתחתי פיתוח בשם בי אפ, כרגע בשימוש כמה חודשים והמשתמשים ב"ה מרוצים וממליצים הלאה
של שירות תחליף לווצאפ - את מקבלת ההודעות למייל, ויכולה לשלוח דרך המייל הודעות שנשלחות לווצאפ
השירות סופר נח, מגיעים מיילים מעוצבים כמו צ'ט עם הסטוריית ההודעות אחורה - מה שמאפשר לך להתמצא
יש מערכת טלפונית שאפשר לקבל בה צינטוקים על הודעת ווצאפ חדשה לשמוע הודעות ולשלוח הודעות דרכה (המערכת הטלפונית עדיין לא נכנסה לשימוש)
ועוד פיצרים חמודים שפותחו, ושבדרך להיות מפותחים (ניהול אנשי קשר, התראה על הודעות שנקראו, ועוד)
זה נשמע כאב ראש.
אני צריכה ווצאפ ממש

• הוסף לסימניות
זה נשמע כאב ראש.
אני צריכה ווצאפ ממש
לא כזה כאב ראש
ההודעות נראות ככה:
1748426771120.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה