ואני ממליץ על MEMU , הכי ברור ואפשר לשנות לעברית בשונה מאמילטורים אחרים.לי אישית היה בלוסטאקס והחלפתי. ממליצה ממש על LD PLAYER
www.memuplay.com
לא צריך קשרים מיוחדים,בנטפרי הייתי צריך צריך קשרים מיוחדים כדי שיפתחו לי וואצאפ ווב, זה לא מלכתחילה בכלל...
רקלא צריך קשרים מיוחדים
מעניין..פתיחה כזו, זוהי פתיחה חריגה ביותר
זה התשובה שלהם, או שלכם?פתיחה כזו, זוהי פתיחה חריגה ביותר,
כדי שפתיחה זו לא תזיק לגדר הציבורי, אנחנו מבקשים ממכם להפנים, שפתיחת וואטסאפ בנטפרי זה לא מקור לגאווה.
ולכן לא לפרסם את הפתיחה הזאת. ולא להתהדר בה.
זאת עובדה שהייתה לפני כמה שנים, זה לא רעיון ששלפתי מהשרוול....הייתי צריך צריך קשרים מיוחדים
לא עובד לי טוב, יתכן בגלל נטפרי?ואני ממליץ על MEMU , הכי ברור ואפשר לשנות לעברית בשונה מאמילטורים אחרים.
MEmu - The Best Android Emulator for PC - Free Download
100M+ Downloads Worldwide. Maximize your mobile gaming experience on PC. Play Free Fire, PUBG, Brawl Stars, Mobile Legends, and millions more!www.memuplay.com
אני מוסיפה:זה התשובה שלהם, או שלכם?
לא עובד לי טוב, יתכן בגלל נטפרי?
פשוט אחרי שהוספת עברית אתה מוחק את אנגלית והאמילטור נהפך לעברית.לא מצאתי אפשרות לשנות שפה, רק להוסיף את 'עברית', לא יודע לאן הוא הוסיף את זה..
לא עובד לי טוב, יתכן בגלל נטפרי?
לא מצאתי אפשרות לשנות שפה, רק להוסיף את 'עברית', לא יודע לאן הוא הוסיף את זה..
www.memuplay.com
אצלי זה סביר (memuplay)האם התוכנה כבדה או תוקעת את המחשב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הילדה "המאומצת"1 //