ווצאפ שיושב על מספר כשר

• הוסף לסימניות
התקנתי ווצאפ ואני רוצה להכנס אליו אבל הם רוצים לשלוח לי סמס ואין לי, ואין גם אפשרות לשלוח למייל את הקוד. מה אני צריכה לעשות? אשמח לכל מידע, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש אימות בהודעה קולית, אחרי שהכנסת את המספר, מחכים כמה דקות ונפתחת אפשרות של אימות בשיחה.

• הוסף לסימניות
יש אימות בהודעה קולית, אחרי שהכנסת את המספר, מחכים כמה דקות ונפתחת אפשרות של אימות בשיחה.
אבל אין את זה למספר הכשר, זה מופיע רק כשאני כותבת את המספר הלא כשר

• הוסף לסימניות
איך אפשר לעשות וואצאפ על מחשב עם מס' כשר ללא מכשיר?

• הוסף לסימניות
קודם כל, מתקינים אימולטור, שבעצם מדמה מערכת הפעלה של אנדרואיד על המחשב.
מורידים את אפליקציית ואטסאפ, ואז:
בעצם בוואטסאפ יש 2 אפשרויות:
1. אימות רגיל עם SMS, שזה לא אפשרי למכשירים כשרים.
2. כל זמן האימות, מופיעה למטה אפשרות לעשות אימות קולי בשיחת טלפון. האפשרות הזו כהה ולאחר בערך 2 דקות היא נפתחת ואפשר ללחוץ עליה, ומיד מקבלים שיחה עם קוד לטלפון הכשר.
מקישים את הקוד ונפתח הואטספ. פשוט מאוד.

האימולטור לא יעבוד בכל מחשב, חייב מחשב חזק מספיק.

• הוסף לסימניות
קודם כל, מתקינים אימולטור, שבעצם מדמה מערכת הפעלה של אנדרואיד על המחשב.
מורידים את אפליקציית ואטסאפ, ואז:
בעצם בוואטסאפ יש 2 אפשרויות:
1. אימות רגיל עם SMS, שזה לא אפשרי למכשירים כשרים.
2. כל זמן האימות, מופיעה למטה אפשרות לעשות אימות קולי בשיחת טלפון. האפשרות הזו כהה ולאחר בערך 2 דקות היא נפתחת ואפשר ללחוץ עליה, ומיד מקבלים שיחה עם קוד לטלפון הכשר.
מקישים את הקוד ונפתח הואטספ. פשוט מאוד.

האימולטור לא יעבוד בכל מחשב, חייב מחשב חזק מספיק.
לא היה לי אימות קולי בטלפון

• הוסף לסימניות
בגדול כן. לי יש.
אבל הם עושים די הרבה קשיים עד שהם משחררים.
צריך להסביר מה הצורך בדיוק. במה עובדים וכו'. ככה היה אצלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה