ווקאלי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לצורך תוכנית שירים ווקאלים קצביים. על רמה. איזה דיסק מומלץ?

• הוסף לסימניות
בימי בין במצרים גם שירים ווקאלים הם בעיה. שאלנו מו"צ.

• הוסף לסימניות
בכל אופן יש לי כמה בתי ספר של קירוב שלגביהם ודאי זה מהדרין

• הוסף לסימניות
לא מעונין להפוך את האשכול לדיון הלכתי, אך אני חושב שבשירים לא קצביים שלא מביאים לריקוד, אין שום בעיה אף אם הם לא ווקאליים. (אם זה מתאים למטרות שלך)

• הוסף לסימניות
אכן

• הוסף לסימניות
יש משהו שיכול להעלות שירים ווקאלים ששומעים שזה ווקאלי, עד שאחליט איזה דיסק לקנות
יעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
הקפצה דחוף להיום

• הוסף לסימניות
"המכביטס"

השירים שלהם ממש יפים ועל רמה!

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות שיר לדוגמא?

• הוסף לסימניות
הקפצה דחוף

• הוסף לסימניות
שירים לדוגמה של להקת המכביטס

שמעתי שכל ה"כלי נגינה" שנראה לך שאת שומעת, הכל זה הם שעושים עם הפה ולא משתמשים בכלי נגינה...
בהצלחה

קבצים מצורפים

• יבוא 03.mp3
    5.9 MB · צפיות: 37
  • Miracle - ניסים 09.mp3
    4.2 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;811548:
שמעתי שכל ה"כלי נגינה" שנראה לך שאת שומעת, הכל זה הם שעושים עם הפה ולא משתמשים בכלי נגינה...
בהצלחה
זה לא ווקאלי!!

• הוסף לסימניות
למי יש ווקאלי?
הסתכלתי כבר בכל הקישורים

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
זה אקאפלה.. לא ווקאלי ;)
מה פרוש?
איזה דיסק הוא ווקאלי ולא בהברה חסידית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שירים ווקאלים לשלושת השבועות מי שרוצה שיבקש
הכנתי וערכתי את השיר
שיר למעלות של אבי מן בגרסה ווקאלית
אם זה חסום בנטפרי אני לא יוכל לישלוח להם כי אני באתרוג
אז מי שהוא יכול לישלוח להם בקשה לבדיקה
תודה רבה
האזנה עריבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה