כללי ווקטורים של עצמות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
למישהו יש ווקטורים של עצמות ושיניים (עם השורש)??
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המהירה,
זה חסום לי בנתיב...
אם יש אפשרות להעלות את הקובץ זה יעזור לי מאוד...

• הוסף לסימניות
כל העצמות עם גולגלות מפחידות כאלה, רוצה בכל אופן?

קבצים מצורפים

• cassette_bones_clip_art_25105.zip
    KB 32.3 · צפיות: 13
  • dog_paw_and_bone_stroke_seamless_pattern_312356.zip
    2.1 MB · צפיות: 13
  • dogs_fight_over_bone_clip_art_6686.zip
    KB 159.9 · צפיות: 11
  • hand_drawn_skeleton_47272.zip
    KB 894.2 · צפיות: 10
  • tooth_teeth_120438.zip
    KB 231.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1624469:
תודה רבה על התשובה המהירה,
זה חסום לי בנתיב...
אם יש אפשרות להעלות את הקובץ זה יעזור לי מאוד...

גם לי יש נתיב.
נתיב מאשרים אחרי בקשה לגרפיקאים.
וכן שאטרסטוק ועוד כמה מאגרי תמונות.

• הוסף לסימניות
תודה, עכשיו ראיתי שאפשר לשלוח בקשה, אני חדשה בנתיב...

תודה רבה על הקבצים אך אני מחפשת דווקא עצמות ולא גולגלות (המטרה היא להראות חוזק של העצמות לא פחד...) תודה רבה בכל מקרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה