וורדפרס כותב לי אותיות גדולות באנגלית במקום קטנות

• הוסף לסימניות
בכל מקום באתר שיש אותיות באנגלית זה קורה.
גם בכתובת אתר, גם בדוא"ל.
איך מסדרים את זה?

• הוסף לסימניות
את יכולה לתת סטייל ב- css:

p.lowercase {
text-transform: lowercase;
}

p.capitalize {
text-transform: capitalize;
}
כמובן לתת את מה שבתוך הסוגריים לקלאס שלך אפשרות ראשונה רק אותיות קטנות אפשרות שניה אות ראשונה גדולה והשאר קטנות
אם זה בתבניות פוג׳ו :
בהתאמה אישית > טיפוגרפיה / תוכן > לכל אלמנט יש אפשרות להגדיר את ה case של אותיות האנגלית.

כך שאת יכולה להגדיר capitalize / none ואז הם לא יופיעו כאותיות גדולות.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת

זו אכן תבנית של פוגו'
ובהתאמה אישית > טיפוגרפיה (לא כתוב אצלי תוכן) יש אפשרות להגדיר רק צבע.

• הוסף לסימניות
אז תכתבי את הקוד שהבאתי לך הוא ישנה הכל בבת אחת כמובן אם תדעי איך לכתוב אותו, או אם אינך מעצבת באמצעות אלמנטור אלא העורך הרגיל של התבנית את יכולה להגדיר על כל אלמנט בנפרד: לחיצה על כפתור סגנון פותח בפנייך אפשרויות נוספות צורת טקסט(english) ואת בוחרת את הרצוי לך אני מצרפת צילום מסך

Screen Shot 2018-04-22 at 1.39.40 PM.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שיעל הציעה זה מצויין!
אפשר גם אם את מעונינת שככה יהיה בכל האתר באופן גורף בלי להסתבך
לכתוב:
body{
{
text-transform: lowercase!important;
}
אבל אז לא תוכלי לכתוב באופן רגיל שום דבר באתר באות גדולה :)

תבדקי אם לא כתוב איפשהו פקודה גורפת שעושה בדיוק ההפך.

• הוסף לסימניות
אני נתקעלתי בבעיה דומה ושונה אולי תוכלו לעזור גם לי....
בעריכה של וורדפרב כאשר אני כותבת תוכן בעברית בפסקה של הטקסט לא בתור כותרת אלא בתור טקסט (בחור לי פסקה רגילה ) זה עושה לי את זה בגודל ענק ענק כל אות בשורה , אבל בהצגה זה כן מציג את זה טוב .... ז"א הבעיה היא רק בעריכה בפסקה רגילה ,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה