- הוסף לסימניות
העימוד נעשה בוורד (ע"פ בקשת הלקוח)
האם זה כל כך גרוע?...
צפה בקובץ המצורף 135063
צפה בקובץ המצורף 135062
האם זה כל כך גרוע?...
צפה בקובץ המצורף 135063
צפה בקובץ המצורף 135062
נכתב ע"י יוגב ברדה;824776:וורד כתוכנה הוא לא גרוע... חלילה, אבל -
רק נסו לשלב כמויות של גרפיקה כבדה למשך עשרות ומאות עמודים, שרשורים של תיבות טקסט מורכבות, אובייקטים מעוגנים, בלי להכנס לקטע של השגעונות שיש לו בענין הערות שוליים
ועוד - הממשק של אינדיזיין חכם מספיק מבחינת מיקומי החלוניות ועוד כדי שיהיה כיף לעבוד איתו.
העבודה עם וורד, אינדי (ולמעוניינים גם תג לשימושים מדהימים ורבים) - תיצור תמונה נפלאה. החכמה היא לדעת לשאוב את הטוב מכל אחת, וליצור מוצר מעולה ללקוח.
עימדתי כבר חוברות וספר בוורד, ואני רץ על זה בכיף. אבל מספיק התעקשות של וורד על עיצוב שהוא מחליט שהוא הנכון ולא משנה כמה תצעק, תסגור ותפתח, תנסה לעבוד עליו - הוא יעבוד עליך, כדי לצאת בלי חשק וכיף מעבודה של שעות ע"ג שעות.
בכל אופן העיצוב באמת מדהים. מן הבחינה הטיפוגרפית וצריבת האותיות ע"ג הטקסט, אני רואה הבדל משמעותי בין אינדי לתג, רק מהצצה חטופה, תקנו אותי אם אני טועה. ייתכן שזה בגלל שתמונת הדוגמא מראש נעשתה לא איכותית, כי לא צריך יותר בשביל להדגים, אבל עדיין...
כמו כן, אני לא סוכן של אדובי, ואין לי בלאגן עם מיקרוסופט.
נכתב ע"י שלמה;824772:וורד היא תכנת מלל. היא אולי יכולה לעצב, אבל היא לא יודעת לעשות זאת נכון.
אתן רק 2 דוגמאות:
אשמח לדעת האם יש מושג של "בליד" עם סימני חיתוך בוורד.
אשמח יותר לדעת, האם וורד יודעת להוציא PDF בCMYK.
נ.ב. שמעתי על כאלו שעמדו ספר חמוד, באמצעות פבלישר או פאורפוינט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים