עזרה וורד עושה לי בעיות

• הוסף לסימניות
העתקתי מהמייל קטע ארוך, ואני רוצה לעבוד עליו, אבל הוא לא מוכן להתיישר נורמלי וכל שניה יורד לי שורה.
מנסה לנקות עיצוב, אבל הוא לא מתייחס.

מירי מאחדת
את כלל הקהילה. היא לא נוטה חסד לעצמה,, אך במהלך הריאיון אני נוכחת לגלות כי היא זו המחזיקה את עמודי התווך של הקהילה.

איך אני דואדת שלא תרד לי שורה אחרי 'מירי מאחדת'?

• הוסף לסימניות
תעשי הצג תוים מוסתרים ותראי מה יש שם
אולי יש שם טאב ארוך או זה היה טורים קודם או משהו כזה

• הוסף לסימניות
בית - בקבוצה של פסקה האחרון בשורה הראשונה

• הוסף לסימניות
נראה כזה...

קבצים מצורפים

• pilcrow.png
    pilcrow.png
    374 ביטים · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לא עזר:(
מראה לי מלא סימנים, אבל לא מתכונן להסתדר.
עשיתי ביטול עריכה, זה היה אמור לשנות טאבים.

• הוסף לסימניות
לא רק לנקות עיצוב, אלא ממש למחוק את התו שמופיע שמציגים תווים מוסתרים.

• הוסף לסימניות
לפעמים שזה קורה לי ולא מסתדר אני פשוט גוזרת את כל הקטע ומדביקה אותו - במקרה שלך ליד המירי מאחדת

• הוסף לסימניות
לא הולך!

"התלבטויות,
ובסופו של דבר דיברו שאולי ישחררו אותי.

• הוסף לסימניות
וואו, עלה לי רעיון.
הדבקתי את החומר בפרוג, והדבקתי שוב בוורד והסתדר.
ככה נראה לי.

• הוסף לסימניות
את יכולה להעתיק את הטקסט לכל תוכנה אחרת ואז שוב לוורד, מנסיון זה עוזר

• הוסף לסימניות
תודה.
זה בערך מה שעשיתי.

וזהו. ב"ה אני אחרי הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה