דרוש מידע וורידים ברגליים מפריעים מבחינה אסטטית מה עושים? יש לך נסיון?

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע בנושא הייתי אצל רופא מומחה יעץ לי על זריקות ,יש טיפול בלייזר? למישהי פה יש נסיון?

• הוסף לסימניות
גמאני מאד סבלתי מזה בעבר.
לא עשיתי כלום ועם הזמן זה עובר.

• הוסף לסימניות
כן. מנסיון (לא אישי שלי, אבל יש לי כמה בסביבה הקרובה ממש שעשו.)
התהליך פשוט מאוד. מצרפת פה מייל של המזכירה שם. אם מעניין אותך, ורוצה עוד פרטים.
halak.hadar*gmail.com.
(אם הבעיה היא אסתטית בלבד-תבררי, יכול להיות שיש דרכים יותר פשוטות לטפל...)
אבל יחסית-הטיפול בלייזר הוא מהיר. וכמעט ולא מצריך התאוששות.
(אפשר לקום מייד אחריו, בד"כ משאירים להשגחה כחצי שעה,יום-יומיים של מנוחה בבית, וזהו)
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

דרוש מידע שיניים
האם מישהי מקופת חולים לאומית עשתה טיפול שיניים בהרדמה לילדה מתחת לגיל 5?
קבלתי אישור מהקופה להרדמה כללית. בפועל הם שלחו לרופא מומחה שלא עושה הרדמה כללית
רק לדעתם, מצליח עם הילדים, למרות שעושה את זה ב-4 ביקורים (כל פעם רבע פה)
מנסיון, אצל שני הגדולים שלי הייתי אצלו (באופן פרטי)
אמנם הוא מטפל בילד, אבל הוא ״חיה רעה״
עושה בכוח ולא אכפת לו שהילד יצרח עד הגג ויקבל טראומה.
הוא אמר לי: ״אני לא צריך שהילד יאהב אותי״
נכון, אבל אני לא צריכה טראומה לילדה שבגלל זה לא תלך לרופא שיניים כל החיים.
בקופה טוענים שהם לא שולחים להרדמה כללית, למרות שזה כתוב באישור.
יש כאן עוד כאלה שנתקלו בתופעה בעבר - הווה
רופא שלאומית שולחת אליו - שעושה בכוח ולא אכפת לו שהילד יצרח עד הגג ויקבל טראומה.

אני ממש אשמח לשמוע
עברנו סיוטי לילה עם אחד הילדים
  • כועס
Reactions: חיפושית לבנה1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה