וורפדרס - אולי יש לכם פתרון לבעיה?

• הוסף לסימניות
האתר שלי היה בגירסה של 3.9.0 ויום אחד ללא התראה מוקדמת הוא החליט לעדכן את עצמו לדעת, ונהיה 3.9.3, ומכאן התחילו הבעיות. גלישה איטית מאד בעת שאני נמצא באתר כמנהל, ניגון קובץ - יכול לקחת 2 דקות עד שהוא מתחיל!
עשיתי שיחזור לתקופה מוקדמת לעדכון האוטומטי, ואז שמתי לב שוורדפרס יותר חכם ממני, ומיד שהוא מזהה שהמערכת שלי 3.9.0 - - עוד בטרם אני מספיק לפתוח את מערכת הניהול - הוא מבצע עדכון אוטומטי, ומחזיר את המצב לקדמותו!
מישהו מכיר פתרון לבעיה?

• הוסף לסימניות
אין מי שמתמצא בענין?

• הוסף לסימניות
למה לא להתקדם לגירסא הכי מעודכנת 4.1?

מה שיכול להיות שיש לך תואם לגירסא יוצר מעודכנת וזה מתנגש עם המערכת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1513798:
למה לא להתקדם לגירסא הכי מעודכנת 4.1?

מה שיכול להיות שיש לך תואם לגירסא יוצר מעודכנת וזה מתנגש עם המערכת

אני מעונין לעדכן ל-4.1, אבל הבאג הוא שלאחר שזה מעודכן ל-3.9.3 - העדכון של 4.1 לא מועיל, אלא מנציח את הבאג.
רק אם מעדכנים ישר ל-4.1 ללא עדכון הביניים 3.9.3- אז העדכון 4.1 מועיל.
אני מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
קודם כל, השאיפה היא להיות עם וורדפרס מעודכן. לכן הפתרון המומלץ הוא למצוא את הגורם לבעיה ולתקן אותו ולא להישאר בגירסה לא עדכנית של וורדפרס.

בכל אופן, כדי למנוע עדכון אוטומטי של וורדפרס יש להוסיף את השורה הזו לקובץ wp-config:

PHP:
define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', false );

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה