וזה הציור המושלם...

• הוסף לסימניות
"על נהרות בבל..."

יש עוד מה לשפר אבל אני די מרוצה...:)

קבצים מצורפים

• נהרות בבל מנגה.jpg
    KB 727.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
פשש, איזה השקעה.. יצא מדהים.. הציור ההכי טוב שלך שראיתי עד עכשיו נדמה לי..
אתה חייב להוסיף צבע..

• הוסף לסימניות
כרגע אני מתמקד יותר בציור פחות בצבע... מתי שהוא אני יצבע אותו...

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד!!!!
כמה השקעה...
באמת אחד היפים שלך!!

• הוסף לסימניות
מדהים ממש!
הידיים של השמאלי נראות לי ארוכות קצת

• הוסף לסימניות
אכן יצירת מופת.
רק מוזר לי שההוא שיושב על אבן מניח רגליים על קרקע מוצקה ולא רחוק ממנו חברו שוקע במים וזה נראה כמו אותו מקום...מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;827758:
אכן יצירת מופת.
רק מוזר לי שההוא שיושב על אבן מניח רגליים על קרקע מוצקה ולא רחוק ממנו חברו שוקע במים וזה נראה כמו אותו מקום...מקווה שהובנתי.

את מתכוונת לזה מאחורה? הוא כורע על הברכיים...

• הוסף לסימניות
וואו, באמת יפה- מלא אופי ואוירה.

יש תחרות בנושא ירושליים בפורום עיצוב גרפי- כדאי לך לצבוע ולהעלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה