כללי וחוזר ״חלילה״ :) מה דעתכם....

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש מקום לשאול את הלקוח.
ואולי גם לנקוט בהצעה בדוגמת: אם מישהו ישתמש אזכה אותך בסכום כלשהו.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אם תצטרכי לשלם גם ללקוח, לא ישאר לך כלום... כי גם ככה לא נראה לי שמדובר בסכומים גדולים

• הוסף לסימניות
ביקי, למה את אומרת ככה?
אם הכנת קישוט כיתה יפה למורה בכיתה ו' בירושלים והיא שילמה לך עליו 600 ש"ח.
ואח"כ מורה בכיתה ז' באופקים רוצה לקנות אותו גם, את מוכרת לשניה את הקישוט ב-500 ש"ח,
ומזכה את חברתה מירושלים ב-50-100 ש"ח
ונשארת עם רווח יפה בלי מאמץ
כמובן, שעל כל שינוי את רשאית לבקש תשלום נפרד.
לא הגיוני?
זה כבר קרה לי כמה פעמים ועבר חלק מאוד.

• הוסף לסימניות
התכונתי דרך האתר הזה, שלא ישאר לך אם תשתפי גם את הלקוח הראשון..
כי גם ככה את מקבלת בין 40%-60% מהרווח (תורידי מהסכום שהם כותבים את הוצאות ההדפסה) ואם תורידי עוד אז מה ישאר לך.
לגבי עבודה פרטית שאת משכפלת, זה באמת משהו אחר. (סתם שאלה, למשל בקישוט - זה סוג עבודה שבטח את התוכן המורה הביאה. אם כך יש לה גם חלק בזכויות על העבודה, לא? למה שהיא תקבל רק 100 שח?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1196472:
ביקי, למה את אומרת ככה?
אם הכנת קישוט כיתה יפה למורה בכיתה ו' בירושלים והיא שילמה לך עליו 600 ש"ח.
ואח"כ מורה בכיתה ז' באופקים רוצה לקנות אותו גם, את מוכרת לשניה את הקישוט ב-500 ש"ח,
ומזכה את חברתה מירושלים ב-50-100 ש"ח
ונשארת עם רווח יפה בלי מאמץ
כמובן, שעל כל שינוי את רשאית לבקש תשלום נפרד.
לא הגיוני?
זה כבר קרה לי כמה פעמים ועבר חלק מאוד.

יש לי כמה שאלות:
1. מי מעצב ועובד על העבודות הללו יומם ולילה?
2. של מי בדיוק העבודה לאחר מכירתה?

שלך? או של הלקוחה הראשונה...השניה...השלישית....וחוזר חלילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1196485:
יש לי כמה שאלות:
1. מי מעצב ועובד על העבודות הללו יומם ולילה?
2. של מי בדיוק העבודה לאחר מכירתה?

שלך? או של הלקוחה הראשונה...השניה...השלישית....וחוזר חלילה...

כל אחד מכיר את הלקוחות שלו, ויודע מי שילם כמה אלפים, ומי בא בתור אח או חבר וקיבל בהנחה גדולה או טובה גדולה, ואין לו בעיה או זכות לעכב שימוש חוזר במודעה.

בקיצור, לא ידוע לי על כללים ברורים בנושא אלא כל אחד לפי היכרות שלו עם הלקוח וטיב היחסים ביניהם או ההסכם מראש.

ובפרט שיש עבודות שעברו עליהם 3-4 שנים ללא דורש ושמיוש נוסף, כמו"כ אפשר להעלות סקיצות נוספות שנעשו ללקוח ולבסוך לא לקח.

עוד אפשרות לקחת דבר קיים ולשנות אותו מבחינת רקע או צבע או תוספת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה