כללי וחו"ד בענין לוגו

• הוסף לסימניות
מה משדר לכם הלוגו הנ"ל?

קרה לכם פעם?
הלקוח לא ביקש בניית לוגו , זה לוגו שהוא שלח מוכן מאיפשהו שמישהו בנה לו,
והוא רוצה עיצוב של ניירת וכו' בלבד.
מה שכאן עשיתי זה שיפוצים קלילים של מה שהוא שלח לי "מוכן" , מבלי שהוא ביקש,
עכשיו הוא רוצה שאשפר עוד קצת מה שנראה לי לפי דעתי , אחרי שהסברתי לו כל מיני דברים שקשורים ללוגואים , והטיעונים שלי נשמעו לו מבינים. :rolleyes:

לא הייתי מציעה לו מחיר של לבנות לוגו מחדש (עם בניית בריף וכל זה) כי הוא יחשוב שאני מנסה לנצל אותו ולהרוויח על חשבונו :eek:
(למרות שהאמת היא שחבל לי לבנות לו את כל שאר החומר על בסיס של לוגו לא נכון)

השאלה היא , מה לדעתכם אני יכולה לשפר כאן בלי להתעסק עם זה יותר מידי.
עד כמה הלוגו טוב / לא טוב?
כ"כ לא אוהבת ללכת בדרך הפוכה .. אבל לפעמים אין ברירה.

קצת על החברה:
חברה המתמחה בקירור מוצרי מזון בהקפאה עמוקה, בראש מעייני החברה נמצאת הקפדה יתרה על שמירת שרשרת הקירור במהלך פריקה וטעינה.
החברה חרטה על דגלה להיות בין מחסני הקירור המובילים בענף, הן בשירות המהיר לפריקה וטעינה והן בעמידה בתקני הבריאות הבין-לאומיים המחמירים ביותר לרבות פיקוח וטרינרי צמוד.

תודה רבה רבה!

קבצים מצורפים

• אביקור-01-01.jpg
    אביקור-01-01.jpg
    KB 29.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הוא עסק שקיים יותר משנה?
אם כן, אל תתעסקי עם הלוגו שלו.
עדיף פחות מקצועי ומוכר, מאשר חדש.
ובמקצועות הללו- ממש לא נורא לוגו מעצבן..
תעלי את הלוגו השני.

• הוסף לסימניות
זה עסק שעדיין בבניה , לפי פרופיל החברה שהוא שלח לי.
ז"א , תחילת הפעילות העסקית שלהם תהיה בתחילת 2017.

ולכן כן חשבתי שכדאי לשפץ מעט , ולא לשנות לגמרי.
יכול להיות שיש כבר לקוחות שראו את הלוגו , אין לי מושג מה סוגרים במפעלים כאלו עם לקוחות מבחינת לוז מראש וכו'

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת לשים רק את הפינגווין, בלי כל הריבועים וכו.
להפוך אותו אופקית.

• הוסף לסימניות
תנסי אולי להגדיל את הפיגוין ולפשט אותו
ואת הפתית קרח
ושניהם יהיו חצוים כלומר יצאו מחוץ למסגרת
אני מדמיינת את זה אבל לא החלטתי אם זה באמת מוצלח...

• הוסף לסימניות
פתית הקרח מיותר.
גם בשם החברה וגם בשורת המיצוב מוזכר הקור...
אפשר לנסות לתת רק את הפינגווין לגובה השם (שהמקור ייכנס בין הא למ)

• הוסף לסימניות
לא יודע אם מתאים אבל הפינגווין יכול להיות הרגל התחתונה של האלף (א'ביקור) והפתית הרגל העליונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה