וחי הזאב עם הכבש...
מ מירי קאהן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 21/10/21 הוסף לסימניות #3 אהבתי את הרעיון מבוצע יפה
רייזי גרוס משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי 21/10/21 הוסף לסימניות #4 צבעים יפים
~מירי לוריא ~ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/10/21 הוסף לסימניות #5 תמונה יפה!! ואהבתי את הכותרת
#ה_מ_ע_צ_ב_ת מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי צילום מקצועי D I G I T A L • 24/10/21 הוסף לסימניות #6 רעיון אומנותית וכותרת מקסימה! חסר לי פה מאוד תאורה. תאורה כלשהי. קרן שמש. תקווה, אמירה. אז אם זה לוקיישן בהישג יד, ממליצה מאוד לבדוק את שעות השמש המחמיאות לזוית הזו, וליצור תמונה שתעשה את ה-'וואו'. בהצלחה!
רעיון אומנותית וכותרת מקסימה! חסר לי פה מאוד תאורה. תאורה כלשהי. קרן שמש. תקווה, אמירה. אז אם זה לוקיישן בהישג יד, ממליצה מאוד לבדוק את שעות השמש המחמיאות לזוית הזו, וליצור תמונה שתעשה את ה-'וואו'. בהצלחה!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת