נכתב ע"י משה2013;1963706:מי יכול להכווין אותי לחומר כתוב/וידאו איך מסריטים בDSLR
מושגים בסיסיים כמו האם להעלות איזו או להפחית מהירות
מה המשמעות של מהירות נמוכה בכלל בוידאו?
השתדרגתי לD7100 ורציתי לנצל את האופציה של הוידאו
(אני מוכר D90 למי שמעונין/ת)
ממש לא נכון!הגירעון של איזו בווידאו, פחות משמעותי מאשר בסטילס
נכתב ע"י שושי א.;1964081:ממש לא נכון!
הגירעון בוידאו מאד משמעותי!
אם תעלה איזו אתה תראה במהלך כל ההסרטה נקודות שחורות זזות...
בהסרטה עדיף כמובן איזו 100 וככל שתעלה איזו זה יהיה יותר מגורען (עד 500 לערך זה עוד אפשרי במקרה הצורך)
צמצם כמה שיותר פתוח (כמובן אם זה מה שאתה רוצה ואם אתה יודע לשלוט בזה...) וכך תוכל ליצור רקע מטושטש.
ובד"כ את כל הסיפור הזה אתה מאזן בעזרת התריס. כאשר אם תפתח אותו ליותר זמן תקבל תמונה יותר מרוחה...
בקיצור.... לך ללמוד...![]()
נכתב ע"י משה2013;1963706:מי יכול להכווין אותי לחומר כתוב/וידאו איך מסריטים בDSLR
מושגים בסיסיים כמו האם להעלות איזו או להפחית מהירות
מה המשמעות של מהירות נמוכה בכלל בוידאו?
השתדרגתי לD7100 ורציתי לנצל את האופציה של הוידאו
(אני מוכר D90 למי שמעונין/ת)
נכתב ע"י קקטוס;1964721:רזולוציה - אם אין לך מגבלות של זמן צילום או סוללה, תשתמש בגבוהה ביותר כלומר Full HD. שזה 1080/1920.
לגבי כמות הפריימים לשניהם, זה תלוי בשיטת השידור, היא צריכה להיות Pal, על מנת שתתאים לפורמט העריכה המקובל בישראל.
כמות פרטיים לשניה לסרט ללא עריכה. יכולה להיות או 24 פריים לשנייה, או 25 פריים לשנייה. אם אתה רוצה לערוך את זה ולעשות דברים כמו הילוך איטי, אתה צריך להשתמש ב50 פריים לשנייה.
אם אתה רוצה להעלות מהירות, דבר שלפעמים נצרך בגלל כמות אור גדולה מדי, ואתה רוצה צמצם פתוח, תמיד תעלה מהירות בכפולות של 50. כלומר 100 פריימים לשנייה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים