וידום - טלפון אלחוטי פנסוניק חדש

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנא עזרתכם!!

טלפון אלחוטי פנסוניק חדש חדש (חודשיים בשימוש) בעל 3 שלוחות.
נקנה בחו"ל.

שלוחה אחת כבר לפני חודש נפטרה בשיבה רעה...
פשוט הבטריה כאילו נגמרה ולא היה ניתן להטעין מחדש.

היום הלכה בעקבותיה השלוחה השניה,

והשלישית גוססת.

בקיצור- הבטריות כבר לא נטענות.
לא במטען הראשי ולא במטענים הקטנים.

מה ע-ו-ש-י-ם-???????????????????????????

• הוסף לסימניות
כנראה לא הטענתם הטענה ראשונה כמו שצריך (10 שעות).

• הוסף לסימניות
תדברו עם חנות בשם פונטייפ בתל אביב.

• הוסף לסימניות
לא מתאים לפנסוניק

• הוסף לסימניות
ניתן לקנות סוללות.
יתכן וזה היה דגם ישן שהסוללה כבר עבר לה התאריך מזמן.
אם לא תמצאו לקניה,אני מכיר בתחומים אחרים אולי גם בטלפונים במעבדות אלקטרוניקה שלוקחים את הסוללה הישנה ומחליפים במארז את הסוללות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1231431:
תדברו עם חנות בשם פונטייפ בתל אביב.

יש לך טלפון שלהם?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1231484:
ניתן לקנות סוללות.
יתכן וזה היה דגם ישן שהסוללה כבר עבר לה התאריך מזמן.
אם לא תמצאו לקניה,אני מכיר בתחומים אחרים אולי גם בטלפונים במעבדות אלקטרוניקה שלוקחים את הסוללה הישנה ומחליפים במארז את הסוללות.

יש מעבדה כזו בביתר?

• הוסף לסימניות
אם זה בטריות AAA פשוט להכניס בטריות נטענות חדשות
ואם זה בטריות אחרות אז באמת התאריך עבר ממזמן

• הוסף לסימניות
באיזה גבעה?

בטמבורית בקומה עליונה יושב שם אדם שמתעסק באלקטרוניקה, אפשר לשאול אותו אם הוא עושה את זה.
בA יש גם מעבדה (אני חושב באלעזר המודעי), אני לא מכיר אותה.

• הוסף לסימניות
היה לי אותו סיפור עם טלפון פנסוניק אלחוטי ושלחו אותי אל החנות במרכז כלל מול הדואר הם טיפלו בזה וב"ה מאז אין בעיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה