עזרה ויהי אחרי... כבוד בפורומים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אז אולי כדאי לפתוח אשכול שיקרא תסכול ועצבים
וכל אחד יוכל להשאיר שם את כל התסכול והעצבים שלו
:rolleyes::unsure::unsure:
ואז הם יועפו במפרוג בושת פנים עם האשכול שלהם דרך החצר האחורית. במקרה הטוב לשבוע ובמקרה הפחות טוב לצמיתות אז תחשבו שוב...........................

• הוסף לסימניות
מסכימה עם @יהודי-פשוט
אנשים מדברים ככה כי הם אנונימיים.
אם כל אחד היה פה בשם המלא שלו.
היה פה שיח הרבה יותר עדין.
ואז גם פרוג היה מחולק לעזרת נשים ועזרת גברים............... אז תחליטו מה אתם רוצים :unsure::unsure::unsure: ... כל המציאות בפרוג זה האנונימיות....... כמובן שלמרות זאת ראוי שיהיה מחיצה וירטואלית :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: אם לדמיין את ההודעות כאן כמו דיבור פיזי אז דחווווווווף מחיצותתתת .....

• הוסף לסימניות
כוונתי שמישהו מציע לדמיין את ההתכתבויות כאן ממש כמו שמדברים עם מישהו חי - א''כ יהיה חייב להיות מחיצות בין עזרת נשים לעזרת גברים ... לא ברור מספיק ?? ברחוב אתה מדבר עם נשים על כל הנושאים שבפרוג ??? עכשיו ברור יותר ???:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
גם אני כתבתי השבוע שיתוף בנושא
חפשו: כולה ניק. כולה לייקים
לא מצליחה לצרף קישור

• הוסף לסימניות
למה מקום לומר מילים לא מכובדות?

אם כבר, כל 1 לעצמו יכתוב על דף A4 כל המילים שכמעט יוצאות לו מהפה
לקרוע לחתיכות קטנות ולזרוק לפח
אני בעצמי התחלתי לעשות את זה באזור גיל 12-13
מאוד הרגיע אותי וככה גם האחרים לא נפגעו
(השלב הסופי שקורעים זה שלב הניצחון שלי)

• הוסף לסימניות
אני בעצמי התחלתי לעשות את זה באזור גיל 12-13
מאוד הרגיע אותי וככה גם האחרים לא נפגעו
(השלב הסופי שקורעים זה שלב הניצחון שלי)
אני גם ניסיתי. אבל משום מה זה מאוד עיצבן את אלו שכעסתי עליהם...
אולי בגלל שזרקתי עליהם את קרעי הנייר?!

• הוסף לסימניות
תודה
הנה כבוד לניקים שלא יודעים לצרף קישור:)

• הוסף לסימניות
ומצד שני: זה גם לא מעליב כמו פנים אל פנים.
אני אישית הגבתי לפני כמה זמן באשכול כלשהו ודבריי הובנו לא נכון, כמה מהמשתמשים הגיבו ממש בחריפות ואני חייבת לומר שזה פגע בי למרות שאף אחד לא מכיר אותי אישית (השם של הניק בדוי), אולי אני יותר רגישה מהממוצע אבל ממש הלכתי עם ההרגשה הלא טובה במשך היום.. מאז אני נמנעת מלהגיב על הרבה דברים

• הוסף לסימניות
אני אישית הגבתי לפני כמה זמן באשכול כלשהו ודבריי הובנו לא נכון, כמה מהמשתמשים הגיבו ממש בחריפות ואני חייבת לומר שזה פגע בי למרות שאף אחד לא מכיר אותי אישית (השם של הניק בדוי), אולי אני יותר רגישה מהממוצע אבל ממש הלכתי עם ההרגשה הלא טובה במשך היום.. מאז אני נמנעת מלהגיב על הרבה דברים
אויש ! כואב ! ומפחיד ! לא יודעים בכלל שפגעו .....
ושצריך לבקש מחילה......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה