דרוש מידע ויואנס והתפרצויות זעם

• הוסף לסימניות
מחפשים מידע על תופעה מורכבת של ילדה בת 10
כאשר פגה ההשפעה של הויואנס (70 מ"ג)
ישנם התפרצויות זעם קשות שאינם פורפורצינליות
כמו הר געש שמתפרץ

• הוסף לסימניות
70 מ''ג????? זו פצצת אטום ועוד לילדה בת 10...

• הוסף לסימניות
מחפשים מידע על תופעה מורכבת של ילדה בת 10
כאשר פגה ההשפעה של הויואנס (70 מ"ג)
ישנם התפרצויות זעם קשות שאינם פורפורצינליות
כמו הר געש שמתפרץ
זו שאלה לרופא שהמליץ את התרופה והמינון.
יתכן וזקוקה לתגבור של תרופה נוספת .

• הוסף לסימניות
מינון יותר נמוך כדאי לשאולך אולי 30 מ''ג מספיק
ואכן יש התפרצות לויואנס לכן אני עברתי עם הילד שלי לכדור אחר מדהים. פרטים באישי מלא לא מכירים אותו וכאלה ששמעו הלכו על זה והיום מברכים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זו שאלה לרופא שהמליץ את התרופה והמינון.
יתכן וזקוקה לתגבור של תרופה נוספת .
כתבו כאן הרבה על הכדורים האלו... אבל זה לא הגיוני לתת כדור ואז בשביל לטפל בתופעות לוואי לתת כדור אחר

• הוסף לסימניות
ואכן יש התפרצות לויואנס לכן אני עברתי עם הילד שלי לכדור אחר מדהים. פרטים באישי מלא הרב מכירים וכאלה ששמעו והלכו על זה היום מברכים.
איך אפשר לקבל ממך פרטים?

• הוסף לסימניות
כתבו כאן הרבה על הכדורים האלו... אבל זה לא הגיוני לתת כדור ואז בשביל לטפל בתופעות לוואי לתת כדור אחר
אינני נוירולוג ולא פסיכיאטר
ולכן לא מחווה דעה.
אלא ממליצה להגיע לרופא
כדי למצוא פתרון מהיר לסבל של הילדה וסביבתה.

• הוסף לסימניות
לפעמים אין מה לעשות כדי להגיע לתוצאה הכי טובה צריך שילוב
כל מקרה לגופו ואי אפשר ללמוד ממקרה אחד למשנהו, כל גוף מגיב אחרת
לכן חשוב מאוד מעקב צמוד!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ואכן יש התפרצות לויואנס לכן אני עברתי עם הילד שלי לכדור אחר מדהים. פרטים באישי מלא לא מכירים אותו וכאלה ששמעו הלכו על זה והיום מברכים.
אין לי הרשאה לשלוח הודעה פרטית
איך ניתן ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
אולי יש אפשרות לכתוב כאן כדי לעזור לעוד המון!!! אנשים
לא מחליטים על שינויים בגלל שראו ב"פרוג"
אבל בהחלט זה יכול לעזור כדי לבקש מרופא או כל דרך אחרת
אשמח אם תכתבו בבקשה כאן מה הכדור ומה היתרונות \ חסרונות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי יש אפשרות לכתוב כאן כדי לעזור לעוד המון!!! אנשים
לא מחליטים על שינויים בגלל שראו ב"פרוג"
אבל בהחלט זה יכול לעזור כדי לבקש מרופא או כל דרך אחרת
אשמח אם תכתבו בבקשה כאן מה הכדור ומה היתרונות \ חסרונות
תודה רבה
לכל אחד הכדורים משפיעים אחרת אבל בגדול תמיד כדאי לחלק את המינון לכל היום ולא לקחת מינון גדול בתחילת היום- גם כי זה לא באמת משהה את ההשפעה שלו ל8 שעות וגם שכעבור כמה שעות החומר מתחיל להתפוגג וכמה שהמינון גבוה יותר אז התופעות לוואי חריפות יותר. לכן המלצה שלי לקחת כדורים שהם לא עובדים בהשהיה כמו הריטלין SR (עדיף את המינון של ה20)
הויאנס באמת ידוע כאחד עם מינימום תופעות לוואי אבל כדאי לחשוב על המינון לקחת 10 מ''ג כמה פעמים ביום

• הוסף לסימניות
קוראים לתופעה ריבאונד.
כשהחומר פג והמח מתרוקן ממנו בבת אחת הגוף מגיב בהתפרצויות זעם. זו תופעה מוכרת. יש לה פתרונות. וחשוב לשלוח מייל /להתקשר לסניף שם נמצא הרופא ולקבל פתרונות.
ויואנס משפיע ל12 שעות. לכן צריך לחלק את המינון ל3, ולהפחית 20%. כדי לחשב מה המינון. במקרה הזה מדובר בכ20 מ’’ג, על פניו נראה תואם גיל.

• הוסף לסימניות
70 מ"ג זה כמות פצצה לילדה בת 10(אלא אם כן שוקלת המון)
תנסו קודם כל להוריד מינון לבד ולראות אולי זה כבר מספיק
ולכל מי שרושם על חלוקה אני חושבת שויאונס זה כבר שחרור מושהה כך שלא קשור חלוקת מינונים
אבל תשאלו רופא
לריבאונד עוזר קצת מתוק או שוקולד מריר (אצלי זה פצצה)

בכל מקרה אם ממשיך (שבוע שבועיים זה עדין לא מראה כי יש תקופת הסתגלות) תתיעצו עם רופא יש הרבה שהויואנס מציף להם תופעות אחרות ואז מומלץ כדור אחר

וכל מה שנגיד פה לא בטוח יהיה יעיל כי לכל ילד מתאים משהוא אחר

נ.ב אני לא רופא רק רושת מנסיון אישי כך שלקחת בערבון ...
בהצלחה רבה רבה

• הוסף לסימניות
@פופולרי-מעצבת , גם אני אשמח מאד ליצור קשר באישי, אנחנו מחפשים בנרות, יחד עם הרופאים המקצועיים, משהו מתאים יותר. כרגע מטופלת בויואנס וזה רחוק מלהיות מושלם. הפרעות בתאבון עד ירידה במשקל, וחוסר תפקוד כללי בזמן ההשפעה. אנסה את ההמלצה שכתבו כאן, לחלק לכמה פעמים ביום, אבל לא מבינה, אם זה ל-12 שעות, מה יעזור מינון יותר נמוך ל-4 שעות? ואח"כ שוב מינון נמוך? מדובר על פחות השפעה לאותם שעות, לא פחות שעות לאותה השפעה. אשמח לעצות.
ולענין מינון, בלי קשר לחלוקת המינון, שיחקנו הרבה והתאים 5 מ"ג לילדה במשקל 50 ק"ג, אחרי חצי שנה העלנו בחצי מ"ג.

• הוסף לסימניות
@פופולרי-מעצבת , מדובר על פחות השפעה לאותם שעות, לא פחות שעות לאותה השפעה.
זה לא מדויק וגם אי אפשר להוכיח אחרת כי כל אחד מגיב לכדור שונה... וההוכחה לכך היא כמויות סוגי הכדורים שיש לבעיה הזאת לפעמים יכול לעבור שנה עד שמוצאים את המינון והכדור הנכון מה שבטוח אם רופא מתעקש שהוא יודע מה טוב אז אולי כדאי לחפש מישו אחר...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@פופולרי-מעצבת , גם אני אשמח מאד ליצור קשר באישי, אנחנו מחפשים בנרות, יחד עם הרופאים המקצועיים, משהו מתאים יותר. כרגע מטופלת בויואנס וזה רחוק מלהיות מושלם. הפרעות בתאבון עד ירידה במשקל, וחוסר תפקוד כללי בזמן ההשפעה. אנסה את ההמלצה שכתבו כאן, לחלק לכמה פעמים ביום, אבל לא מבינה, אם זה ל-12 שעות, מה יעזור מינון יותר נמוך ל-4 שעות? ואח"כ שוב מינון נמוך? מדובר על פחות השפעה לאותם שעות, לא פחות שעות לאותה השפעה. אשמח לעצות.
ולענין מינון, בלי קשר לחלוקת המינון, שיחקנו הרבה והתאים 5 מ"ג לילדה במשקל 50 ק"ג, אחרי חצי שנה העלנו בחצי מ"ג.
ראית מה רשמתי על מינון לא נראה לי שזה הבעיה
אם ויואנס לא עוזר למה את לא מנסה אטנט? או שכבר ניסיתם
יש גם שילוב של ויואנס נמוך יחד עם אטומיק או רספנדל להרגעה
לא כל הפסיכיאטרים ממלצים אבל לפעמים צריך מעבר לקש"ר גם הרגעה

בנוגע לייעוץ רושמת שוב
יש לי כמה ילדים לכל אחד!! התאים משהוא אחר
לאחד האטנט היה מדהים לשני גרוע
לאחר הריטלין מעולה לשלישי זוועה
לכן עד שלא תנסו לא תדעו

• הוסף לסימניות

חס וחלילה לא לחלק!!!!!!
תלייקי לי שאראה שראית מה כתבתי!!!

כתבתי שכדי להבין מה המינון באמת עוזר לחלק. כך שבעצם היא מקבלת כמו 20 מ’’ג. זה רק להבנה של המינון. לא לביצוע!!!

בבקשה לא להפחית מינון בלי לשאול רופא.
שקלתם, והחלטתם החלטה רצינית לעזור לבת שלכם באמצעות תרופה. תעשו את זה רציני ויסודי בלי לחפף.

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לכל הרופאים, הם עושים (חתת בקרה רפואית) ניסוי ותהיה כל הזמן! ניסוי ותעיה, וכולנו השפנים.
לא נותנת המלצות גורפות, אבל להזיז קצת המינון, זה לא תורה למשה מסיני, מנסים כמה ימים, ובד"כ התוצאות הן שחור ע"ג לבן, לכאן או לכאן.
כמובן הבנתי מה שאמרת, וזה גם מה שכתבתי מההגיון, איך אפשר לחלק המינון במקרה הזה.
(במקרים של תרופות ללא השהיה, וללא פירוק איטי, אפשרי ומומלץ לחלק. לדוגמא 10 מ"ג פשוט בבקר + 10 מ"ג אחרי שהתרופה הפסיקה להשפיע, הפסקת אוכל ולוקחים שוב)

• הוסף לסימניות
את צודקת לגבי הניסוי ותהיה. אבל זה צריך להיות מבוקר ומאורגן. שבועיים ---ברצף--- כל מינון כדי להחליט החלטות נכונות.
משחק יתר במינון מאפיין לעתים הורים עם קש’’ר שחושבים: ’’מה כבר יכול להיות?’’, אי אפשר להגיע כך למסקנות. ואחר כך הם עוד יגידו: ’’ניסנו הכל וכלום לא עזר...’’ ;(

לכן חשוב הבדיקה היסודית והמאורגנת ברצינות ואחריות. זה תהליך לא קל. מאחלת שתמצאו את המינון המתאים בקלות ובמהירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה