דרוש מידע ויואנס והתפרצויות זעם

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על די הרבה ילדים שהויואנס היה להם גרוע!
עברו לאטנט והיה מעולה.
זה ענין של ניסוי ותהיה
מה שברור זה(מנסיון של מאבחנת שפגשה כ-1000 ילדים עם קשיי קשב וריכוז)
שאם יש תופעות לוואי- הכדור הזה לא!!!!!!!! מתאים לילדה
וחבל על כל יום שסובלת!
צריך לנסות כדור אחר
ולבדוק ולעקוב כל הזמן!!!
המון הצלחות

• הוסף לסימניות
לכל אחד הכדורים משפיעים אחרת אבל בגדול תמיד כדאי לחלק את המינון לכל היום ולא לקחת מינון גדול בתחילת היום- גם כי זה לא באמת משהה את ההשפעה שלו ל8 שעות וגם שכעבור כמה שעות החומר מתחיל להתפוגג וכמה שהמינון גבוה יותר אז התופעות לוואי חריפות יותר. לכן המלצה שלי לקחת כדורים שהם לא עובדים בהשהיה כמו הריטלין SR (עדיף את המינון של ה20)
הויאנס באמת ידוע כאחד עם מינימום תופעות לוואי אבל כדאי לחשוב על המינון לקחת 10 מ''ג כמה פעמים ביום
נשמע רעיון טוב
יש עוד שממליצים כאן לעשות כך?

מיותר לרשום שאין לקבל חו"ד רפואית מפרוג וכו'
מניסיון זה עוזר מאד לדעת לקראת מה מבקשים היות והרבה בנושא הזה זה ניסוי ותהיה וטעיה)

• הוסף לסימניות
מינון יותר נמוך כדאי לשאולך אולי 30 מ''ג מספיק
ואכן יש התפרצות לויואנס לכן אני עברתי עם הילד שלי לכדור אחר מדהים. פרטים באישי מלא לא מכירים אותו וכאלה ששמעו הלכו על זה והיום מברכים.
אשמח שתיצרי איתי קשר באישי

• הוסף לסימניות
אמנם בת 10 אבל שוקלת למעלה מ50...
זוהי לא ביקורת אליכם -כהורים אנחנו עושים את המקסימום. הכוונה לרופא שנתן כזה דבר כי לכל רופא יש דעה בנידון יש כאלו שבקושי מסכימים לתת מחשש לתלות ויש כאלו שמגדירים את זה כמו תלות לקפה שין בזה שום בעיה

• הוסף לסימניות
בדרך כלל בתקופה הראשונה יש התפרצויות זעם ואחרי תקופה זה עובר
לא תמיד אטנט זה פתרון, במקרים מסוימים זה פצצה גרעינית

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על די הרבה ילדים שהויואנס היה להם גרוע!
עברו לאטנט והיה מעולה.
זה ענין של ניסוי ותהיה
מה שברור זה(מנסיון של מאבחנת שפגשה כ-1000 ילדים עם קשיי קשב וריכוז)
שאם יש תופעות לוואי- הכדור הזה לא!!!!!!!! מתאים לילדה
וחבל על כל יום שסובלת!
צריך לנסות כדור אחר
ולבדוק ולעקוב כל הזמן!!!
המון הצלחות
איך האטומיק? מה תופעות הלוואי הרווחות שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה